Van ezen az oldalon valaki akinek tapasztalata van a trittico nevu antidepresszans hatasarol?
Figyelt kérdés
Alvaszavarban szenvedek, ezt irtak fel.2010. jan. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem alvászavar miatt irták fel, mert sajnos nem tudok aludni. Ám ha ezt beveszed tudsz aludni :) Nem érzek semmi mellékhatást.
2/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Ez egy antidepresszáns és altató, ami
nekem beválna, ha nem lennék félig impotens tőle.
Állítólag kirívó esetekben okozhat 4-5 órás erekciót is.
Alkoholt is lehet rá mérsékelten inni.
3/4 Sváby Kati válasza:
Trittico-t szedtem. A Klinikán adták, 1/3 -al kezdték el, addig nem okozott semmit, majd fokozatosan mentem fel 2/3-ra , majd 3/3-ra. A 3/3 egy egész tabletta. Akkor egyszer zenét hallottam, azt hittem, hogy az udvarról szüremlik be, majd kiderült, hogy a fejemből jön. Hallucináció volt. Folyamatosan ment a zene, akkor megint elolvastam a gyógyszertájékoztatót. A sok mellékhatás mellett ott volt, hogy hallucinációt is okozhat. Telefonáltam a klinikára, azt mondták, AZONNAL haggyam abba a gyógyszer szedését. Sajnos a zene, csak 5 hónap után múlt el, és akkor átment egy fejzúgásba, amit tinnitusnak neveznek. Épp most jöttem ki a klinikáról, ahol egy hetes kezelés után sem múlt el a fejzúgásom. A fülem, az arcüregek, garat minden ép, tehát az agyban a hallásközpontom károsult. Most vagyok kiírva BERA, Trinitometria és MRI vizsgálatra. Mindez, 2016 február végén kezdődött, és valószínű maradandó károsodás történt. Nem tudná valaki megnézni a gyár címét, ami rá volt írva a betegtájékoztatóra, és a kérés is, hogy tájékoztassuk őket akármilyen mellékhatást tapasztalunk, meg is tenném, de az Internetes tájékoztatókban nincs benne ez a kérés.
4/4 anonim válasza:
Alvászavarra kaptam.1/3-al kezdtem,de emelnem kellett pár naponta fokozatosan,mert addigra hatástalan lett.Kezdettől volt zavartság,igen gyors szívverés,ami az emelés hatására felerősödött,de a gyógyszer kezdett ugyanakkor hatástalan lenni,ismét alig vagy nem aludtam.Azt hittem szívinfarktust kapok minden éjszaka és hajnalban.1 hónapig szedtem,az utolsó 2 hétben olyan rosszul voltam már lelkileg,testileg,ahogy azelőtt soha.Kaptam citapramot,5 napig szedtem ezt is,az maga volt a pokol,az ajánlott xanax tényleg kellett hozzá.Abbahagytam,2 hete és képes vagyok élni normálisan.Nem fogok többé orvoshoz foldulni lelki pszichés problémákkal,mert csak rosszabb utána minden.A gyógyszereket nekem többszöri kérésre sem cserélte le másra,továbbra is szedette volna velem a doki.De szerintem már vagy halott lennék,vagy kórházban lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!