Akárhol vagyok sehol se érzem magam jól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
pl ha itthon vagyok se valami jó, ha munkahelyen vagyok ott főleg nem jó, szórakozóhelyekre nem járok mert, nem birom a tömeget, nem iszom, még sorolhatnám, ahova kell oda elmegyek de én sehol se tudom magam jól érezni, valszeg ezért nincs egy haverom se, ez milyen betegség lehet? F2014. júl. 6. 15:17
2/6 anonim válasza:
Társadalmilag elszigetelődtél. Az ilyesmi évek alatt alakul szóval valami feldolgozatlan probléma. Nem biztos, hogy depresszió, de az is lehet. Én is ilyen vagyok már járok pszichológushoz. Folyton "szökési ingerem van". Meglépnék valahova jó messzire. De már kipróbáltam és nem működött. Egyszer spontán fogtam magam és felszálltam egy repülőre Angliába, úgy hogy senkinek nem szóltam róla. Két nappal előtte döntöttem el, hogy ezt fogom tenni. Nagyon felcsigázott a gondolat, úgy 3 napig nagyon fel voltam dobva miután megvettem a jegyet. De mikor oda értem már másnap rájöttem, hogy ott se jó. Ha a világ túloldalára szöknék se lenne jó. Írj privát üzenetet, ha szeretnél beszélgetni.
L/25
3/6 anonim válasza:
Ezzel totál így vagyok én is. Üdv a clubban.
4/6 Bálint Kovács válasza:
Szintén zenész vagyok.
nagyon szar így ...
5/6 anonim válasza:
Szintén. Már sehol sem jó, csak ha végre hazaérek a melóból (amit egyre jobban utálok), megiszom egy-két fröccsöt és itt olvasgatok, válaszolgatok.
6/6 anonim válasza:
Àtmenetileg vèglegessen kell ideiglenesiteni a folyamat megszkitàst hogy az egy idöben megszakitott folyamatot folyamatositani tudjad akkor megszkitàs mentessen Tudod folytatni ès akkor àthidalhatod a megakadàlyozott folytonossàg megszakitàsàt amivel a problèmàdat megoldhatod! Menj emberek közè, nyissàl kapcsolatot (nem intim kapcsolatra gondolok) Menjel emberek közè beszèlgess, ne legyèl egyedül mert a magàny bezàrtsàgot ès eltaszitottsàgot èbreszt benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!