Már egy ideje nem tudok rendesen kommunikálni másokkal, pedig régen nagyon is ment. Mi lehet az oka? Mivel lehetne ezt megszüntetni? (bővebben lent)
Szóval az a helyzet hogy régebben (kb 12-13 éves koromig) tök jól elbeszélgettem akárkivel meg könnyebben tudtam ismerkedni, de most már nagyon nem megy a másokkal való kommunikálás. Nem tudok beszélgetést kezdeményezni, és társaságokban sem tudok hozzászólni a témákhoz. Sosem jut eszembe semmi téma és mindig csak röviden válaszolok a kérdésekre.
Mi lehet az oka ennek? Esetleg az lehet hogy pont 13 éves koromban volt az első szerelmi csalódásom és utána csak még több gond és bánat jött? Lehet ez esetleg depresszió?
Akárkinek akármi ötlete van hogy miért lehet ez és főképp hogy mi lehet rá a megoldás kérem segítsen :(
17F
Bocs, de nem igazán értem, miért kell ahhoz vége lenni a nyaralásnak? Sportolni pont nyáron a legjobb (na jó, nem a korcsolyázásra gondoltam) :-)
Mint írtam, futni bárhol lehet... honnan tudod, hogy nem pont egy futás alatt futsz bele (a szó szoros értelmében :-) ) egy nagyszerű emberbe? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!