Még régen nem tudtam rendesen közösülni egy lánnyal, mert amint bedugtam, ak pár másodperc múlva lelankadt (? ) bővebben lent
ez volt az első alkalmam, de olyan vastag volt a kotton, h nem éreztem semmit, de sztem am se maradt volna sokáig merev. nincsenek olyan gondok, amiért mentális gátlás miatt hagyott volna cserben a péniszem, talán még nem vonzódtam eléggé a lányhoz, v az h belül nem éreztem semmit, az lankasztott le, sokkal jobbat vártam.
am normális esetben több percig is van merevedésem, de ez most nem jött össze, és nem akarom, h mégegyszer elforduljon.
mi lehet a gond, és mit lehet ez ellen tenni? 17/F
Ha túl vastag volt a koton, az azért van, mert nem feszült ki a farkadon rendesen. :)
Ilyen nincs, bocs...
Inkább az lehetett a baj, hogy nem éreztél semmit sem, nem a szerelmeddel próbáltad, nem kívántad, nem vonzódsz a lányokhoz annyira, hát nem kell erőltetni csak azért, hogy túless rajta.
A nemi vágy, az érzéki vágyakozás kielégítésére találták ki a szexet. Anélkül felesleges pamacsolni.
Az óvszer lényegtelen ilyen szempontból, sokkal inkább kellemetlen lehet a beidegződés, amennyiben az óvszerhez lankadás társul a jövőben is. Elég érdekesen működnek ezek a reflexek, mondok egy példát.
Nekem az első alkalom óvszer nélkül volt, ott is majdnem szétrobbantam, de most nem ez a lényeg. Később volt egy alkalom óvszerrel, ahol szintén majdnem szétrobbantam, hiszen fizikailag tökéletes állapotban voltam. (Itt nem a lelki baromságokról van szó, mert egy farok ha feláll, azt le sem lehet nyomni.)
Ez a reflex úgy beégett, hogy még évtizedekkel évvel később is, pusztán a gumi felrakása, annak szorító hatása olyan izgató hatással volt/van az idegrendszeremre, :-) hogy tudat alatt visszatér az a régi érzés, és ugyanúgy atom leszek tőle.
De ezzel nem azt mondom, hogy kell is a gumi, mert nálam a gumi nélküli verzió is erőteljesen beégett. Csak az úgy jelentkezik, hogy ha az első alkalomhoz hasonló hölgy, vagy szituáció áll elő, akkor szintén visszatér a régi érzés, valamint a velejáró betonmerevség.
Nem kell aggódni, későbbi sikerélmények szituációi szintén beidegződhetnek, csak a korai élmények kulcsfontosságúak ilyen szempontból. Tehát például elég szerencsétlen az, aki egy fiúbarátjával játszadozva élvez el, mert jó eséllyel még idős korában is arra fog gerjedni, szóval kínos. :-)
Lényeg tehát az egészségi (fizikai) állapot, táplálkozás, testmozgás, vitaminok stb. Lelki maszlag: felejtős.
szerintem dobd el a gumit és vedd igénybe a kirántós módszert :D
ha a csaj rendesen tisztálkodik akkor meg nem fogsz elkapni semmi betegséget.
nekem is visszértágulatom lehet, ha nem javul, tényleg elmegyek orvoshoz.
a kirántós módszert meg sem akarom hallani, az előváladékban is van sperma, úgyhogy tökmindegy mikor rántom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!