Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Még régen nem tudtam rendesen...

Még régen nem tudtam rendesen közösülni egy lánnyal, mert amint bedugtam, ak pár másodperc múlva lelankadt (? ) bővebben lent

Figyelt kérdés

ez volt az első alkalmam, de olyan vastag volt a kotton, h nem éreztem semmit, de sztem am se maradt volna sokáig merev. nincsenek olyan gondok, amiért mentális gátlás miatt hagyott volna cserben a péniszem, talán még nem vonzódtam eléggé a lányhoz, v az h belül nem éreztem semmit, az lankasztott le, sokkal jobbat vártam.

am normális esetben több percig is van merevedésem, de ez most nem jött össze, és nem akarom, h mégegyszer elforduljon.

mi lehet a gond, és mit lehet ez ellen tenni? 17/F

2011. febr. 13. 19:20
 1/6 poiu ***** válasza:
Egyszerű, ne akard, hogy ne akard. Ne akarj semmit :-). A szex nem a merevedésről szól, hanem érintésről, együttlétről, meg arról, ami jön magától. Inkább zene, mint sakk. Nyilván nincs merevedési zavarod, de csinálhatsz magadnak.
2011. febr. 13. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha túl vastag volt a koton, az azért van, mert nem feszült ki a farkadon rendesen. :)

Ilyen nincs, bocs...

Inkább az lehetett a baj, hogy nem éreztél semmit sem, nem a szerelmeddel próbáltad, nem kívántad, nem vonzódsz a lányokhoz annyira, hát nem kell erőltetni csak azért, hogy túless rajta.

A nemi vágy, az érzéki vágyakozás kielégítésére találták ki a szexet. Anélkül felesleges pamacsolni.

2011. febr. 13. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Párommal többször előfordult, először azt hittük a gumi miatt, tízből ötször sikerült,ha önkielégítést végzett vagy én csináltam neki akkor nem volt ilyen probléma, végül is elmentünk urulógushoz, aki megállapította, hogy herevíszér tágulata van megműtötték azóta rendben van minden.
2011. febr. 13. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Az óvszer lényegtelen ilyen szempontból, sokkal inkább kellemetlen lehet a beidegződés, amennyiben az óvszerhez lankadás társul a jövőben is. Elég érdekesen működnek ezek a reflexek, mondok egy példát.

Nekem az első alkalom óvszer nélkül volt, ott is majdnem szétrobbantam, de most nem ez a lényeg. Később volt egy alkalom óvszerrel, ahol szintén majdnem szétrobbantam, hiszen fizikailag tökéletes állapotban voltam. (Itt nem a lelki baromságokról van szó, mert egy farok ha feláll, azt le sem lehet nyomni.)

Ez a reflex úgy beégett, hogy még évtizedekkel évvel később is, pusztán a gumi felrakása, annak szorító hatása olyan izgató hatással volt/van az idegrendszeremre, :-) hogy tudat alatt visszatér az a régi érzés, és ugyanúgy atom leszek tőle.

De ezzel nem azt mondom, hogy kell is a gumi, mert nálam a gumi nélküli verzió is erőteljesen beégett. Csak az úgy jelentkezik, hogy ha az első alkalomhoz hasonló hölgy, vagy szituáció áll elő, akkor szintén visszatér a régi érzés, valamint a velejáró betonmerevség.

Nem kell aggódni, későbbi sikerélmények szituációi szintén beidegződhetnek, csak a korai élmények kulcsfontosságúak ilyen szempontból. Tehát például elég szerencsétlen az, aki egy fiúbarátjával játszadozva élvez el, mert jó eséllyel még idős korában is arra fog gerjedni, szóval kínos. :-)

Lényeg tehát az egészségi (fizikai) állapot, táplálkozás, testmozgás, vitaminok stb. Lelki maszlag: felejtős.

2011. febr. 15. 17:14
 5/6 anonim válasza:

szerintem dobd el a gumit és vedd igénybe a kirántós módszert :D

ha a csaj rendesen tisztálkodik akkor meg nem fogsz elkapni semmi betegséget.

2011. márc. 2. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:

nekem is visszértágulatom lehet, ha nem javul, tényleg elmegyek orvoshoz.

a kirántós módszert meg sem akarom hallani, az előváladékban is van sperma, úgyhogy tökmindegy mikor rántom ki.

2011. márc. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!