Miért van pár hónapja lassan folyton rossz közérzetem?
Igazából, fogalmam sincs mi váltja ki.Jóban vagyok családdal,rokonokkal,barátokkal...
A suliban lassan úgyérzem nincsen értelme odamenni beszélgetni senkihez,magamban ülök és játszok a telefonomon...nincs kedvem a barátaimmmal lenni,semmihez,pedig nagyon szeretnék velük hülyülni,de nincs kedvem odamenni... egyszerűen nem értem.
Régen totál vidám voltam,mindig a középpontban mindenkit röhögtettem(egészen pontosan tavalyig..)
16/L
sztem leírtad a megoldást:)
az ember társas lény, kell neki valaki akinek kiöntheti a lelkét, akivel beszélget, hülyül meg miegymás
menj csak oda sztem:)
előző vok, azt hiszem tudom mit érzel, nekem is vannak olyan pillanatok, hogy a legjobb barátaimat is utálom, meg, mostanában főleg lányokkal van úgy, hogy akarom is meg nem is.
én továbbra is azt mondom, hogy menj oda, és megtalálod majd a régi önmagadat és megint te fogsz mindenkit nevettetni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!