Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon szorongok! Mit csinálja...

Nagyon szorongok! Mit csináljak? :' (

Figyelt kérdés
Alapból szedek este fél frontint, de egyre rosszabb lesz. Kipróbáltam egy gyógynővényes komplexet, hogy hátha majd azzal ki tudom váltani a nyugtatót, 2 napig párhuzamosan szedtem mindkettőt, ma már nem vettem be a gyógynövényeset. Nem hogy jobb lett volna, rosszabb lett. :( Ilyenkor mi jön? Több frontint kéne szednem? Segítsetek.

2014. júl. 4. 11:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Másképp is felfoghatnàm a dolgokat...de olyan vagyok amilyen. Érzèkeny és aggodalmaskodó. :-\
2014. júl. 4. 13:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát változtass. Nem kell félni a változástól. A változás lehet jó, lásd: gyerek születése, új munkahely, pénz áll a házhoz stb. stb. Mind mind változás, mégis jók. Állíts fel apró célokat magad elé, apró léptekkel haladj felé. Találj ki új hobbit mint mondtam, ami érdekel. Sportolj, fuss, biciklizz, feszegesd a határaidat. Ne legyen időd foglalkozni hülyeségekkel. Ez a lényeg.
2014. júl. 4. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, drága!!
2014. júl. 4. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:
A szorongást ha nem tudod legyőzni, fordulj orvoshoz, az majd segít. Gyógyszert meg soha se használj együtt homeopátiás szerrel, mert csak ront a helyzeten.
2014. júl. 4. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Mellesleg a fél frontint honnan vetted? Mert azt orvos adhatja csak. És ha kevésnek találod ( nem két nap után) menj vissza hozzá, és kérj többet, vagy másikat. Ha van kedved beszélgetni a dologról írjál. De ilyen félszavas irásokra nemigen lehet mit válaszolni.
2014. júl. 4. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

a nyugtatókra csak rászoksz, és amiatt nem hatank egy idő után, meg emelni kel az adagot..stb.

szerintem érdemesebb lenne valami szorongást is oldó antidepresszánst szedni inkább.

2014. júl. 4. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó, igen, mert arra nem fog rászokni... Ezt utálom, hogy mindenki (még az orvosok is) a könnyebb utat választják. Egyből bogyót szedni, felírni. Nem életmód és világnézet váltásra buzdítják, tanítják a szorongókat, hanem csodabogyókat ajánlanak amik többet ártanak mint használnak. Az ilyen tetű "betegségek" (mert valljuk be, ez nem betegség), mint a szorongás, hátterében mindig valami lelki dolog van, amit életmódváltással és egyéb ilyen egyszerű dolgokkal meglehet oldani. Aki mást mond az hazudik. Csak az ember tud segíteni magán. Ez nem egy influenza, hogy gyógyszert kelljen szedni rá, hogy kimenjen a vírus a szervezetből. Itt nincs vírus, nincs baktérium, csak az ember van, a gondolatai, a cselekedetei. Amiket meg tud változtatni önmagától, ha akar.
2014. júl. 5. 07:31
 18/19 anonim ***** válasza:

utolsó,

az, hogy gyógyszert szed, az nem zárja ki a terápiát, az életmód váltást..stb. Általában a kettőt egyszerre ajánlják:

[link]

Lehet azon filozofálni, hogy mi számít betegségnek, és mi nem. De ha valakinek a mindennapi életvitelét korlátozza egy testi vagy lelki állapot, azt már nem túlzás betegségnek tekinteni.

Nemcsak olyan betegségek vannak, amit látványos testi elváltozásokkal lehet kimutatni, ami fertőző, baktériumok-vírusok okozzák..stb.

2014. júl. 5. 10:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Természetesen orvos írta fel a frontint nemcsak úgy találtam. :-)
2014. júl. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!