Ti üzennétek valamit a múlt béli éneteknek?
Figyelt kérdés
Most múltam 21, és néha már így is túl öregnek érzem magam bármihez is. Kövér vagyok, magányos vagyok, és úgy érzem már kb fölösleges is lenne változtatni, mert már kifutottam az időből. Igen tudom, hülye vagyok. Ti is voltatok így a felnőtté válás küszöbén? Ha lehetne üzennétek valamit a "kis" éneteknek, pl, amit szerintem én üzennék magamnak 10 év múlva, hogy hagyjam abba a siránkozást, és próbáljak kitörni a magány ördögi köréből?2014. jún. 29. 22:41
1/4 anonim válasza:
én azt üzenném neki viccen teljesen kívül, hogy ugorjon le valahonnan
2/4 A kérdező kommentje:
remek
2014. jún. 29. 23:11
3/4 anonim válasza:
Hogy hagyja a francba akiért annyit küzdött, aki aztán otthagyta a legnagyobb bajba.
4/4 anonim válasza:
Ne engedjen a feltételekből, amiket szabott pár keresés terén (Nem is engedtem, de megerősítésként).
Tanuljon szorgalmasabban, tegyen előrehozott info érettségit, Fogyjon le minél hamarabb s öltözködjön lányosabban! S iratkozzon be valami versenyszerű sportra, ne csak suli keretein belül csinálja, kitudja lehet valami országos bajnok lennék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!