Ha valaki depressziós, muszáj pszichológushoz mennie? Nem lehet ezt egyedül megoldani? (bővebben lent)
Nézegettem ezt az oldalt,és a leírtak nagy része igaz rám. Elég sok rossz dolog történt velem az utóbbi pár évben,és azon gondolkozok,hogy lehet,hogy depressziós vagyok. De..más emberekkel sokkal több rossz történik,mint velem,és ők is kibírják pszichológus nélkül. Sőt,van,akinek a pszichológus nem is segít,és még rosszabb helyzetbe kerül. Ráadásul én nem is tudnék hova menni,mert a városban nincs pszichológus,a sulipszichológust meg nem zaklathatom nyáron. Egyébként meg eléggé fiatal vagyok,és ha kiderülne,hogy tényleg depressziós vagyok,és pszichológushoz kell mennem,akkor fogalmam sincs,hogy egyáltalán hogy mondanám el a szüleimnek. Nem lehet ezt egyedül megoldani?
próbáld meg egyedül de a szüleidnek mindenképpen mond el! ők tudni fogják mit kell tenni
nálam is ez a helyzet szóval kitartás ah gondolod írj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!