Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek! Hogy vagytok ma?

Pánikbetegek! Hogy vagytok ma?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul. Lehet, hogy az időjárás visel meg ennyire de nagyon gázul érzem magam. Remegek, gyenge vagyok, nagyon fáj a fejem és folyamatosan olyan, mintha jönnek a pánik, de mégsem :(
2014. jún. 29. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok pánikbeteg, de ez a nagy szél kikészít már, zizegek tőle, talán a mai hirtelen jött meleg és a holnapi hidegfront okozza nálad is a tüneteket, Igyál több vizetés próbálj meg aludni, vagy menj el sétálni.
2014. jún. 29. 15:51
 2/7 anonim válasza:
Elég rosszul... Hányingerem van, gyenge vagyok, szédülök, mindenem fáj:/ Kedden hajnalban indulok fesztiválra, izgulok szóval még ez is rátesz. Nem tudom hogy fogom így ezt a hetet kibírni:c
2014. jún. 29. 19:53
 3/7 anonim válasza:

"szarul, de büszkén" :D

Én is pánikbeteg vagyok és nem vagyok túl jól,nem tudok menni nyaralni, dolgozni nem tudok semmit sem csinálni a betegség miatt, úgyhogy próbálom magam itthon elfoglalni.

Ti hány évesek vagytok és mennyire súlyos a pánikbetegségetek?

2014. jún. 30. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

39 vagyok , 16 éve pànikos ;( .

A tegnapi napom valami embertelen rossz volt!

Mikor felfordul a gyomrom, jônne a pànik de mégse gyenge vagyok, remeg a testem és màr bennem van a gyógyszer egy valeriàna és 3 magnézium pezsgőtabletta és így érzem magam, az igen csak gàz ;/

2014. jún. 30. 21:40
 5/7 anonim válasza:

28/F pánikbeteg mióta az eszem tudom.Én is átérzem.A napokban nekem is voltak ilyen hogy rám jött egy érzés hogy na most Game Over.

Sírás volt rajtam egész nap.stb...

2014. jún. 30. 22:12
 6/7 anonim válasza:

3. vagyok (:

én 20 éves vagyok, lány és már néhány éve én is elég súlyos pánikbetegségben szenvedek :/ Én sem vagyok jól mostanában, de nem is csoda, az egészséges embereket is teljesen megviseli :S

Ti szedtek a betegségre valamit, vagy jártok orvoshoz?

2014. jún. 30. 23:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Én paroxatot szedek 20 mg/nap és ha remegek vagy belső feszültséget érzek, akkor beveszek egy cirkulin valeriánát :/ azóta valamivel jobban vagyok csak az örökös fáradtság és fejfájás ne lenne...

5/6-nak: nem gondolom, hogy az baj, ha egy férfi tud sírni :...egyébként érdekes mert ha már annyira rossz, hogy sírok, akkor utána valamivel jobban érzem magam.

2014. júl. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!