Pánikbetegek! Hogy vagytok ma?
"szarul, de büszkén" :D
Én is pánikbeteg vagyok és nem vagyok túl jól,nem tudok menni nyaralni, dolgozni nem tudok semmit sem csinálni a betegség miatt, úgyhogy próbálom magam itthon elfoglalni.
Ti hány évesek vagytok és mennyire súlyos a pánikbetegségetek?
Szia!
39 vagyok , 16 éve pànikos ;( .
A tegnapi napom valami embertelen rossz volt!
Mikor felfordul a gyomrom, jônne a pànik de mégse gyenge vagyok, remeg a testem és màr bennem van a gyógyszer egy valeriàna és 3 magnézium pezsgőtabletta és így érzem magam, az igen csak gàz ;/
28/F pánikbeteg mióta az eszem tudom.Én is átérzem.A napokban nekem is voltak ilyen hogy rám jött egy érzés hogy na most Game Over.
Sírás volt rajtam egész nap.stb...
3. vagyok (:
én 20 éves vagyok, lány és már néhány éve én is elég súlyos pánikbetegségben szenvedek :/ Én sem vagyok jól mostanában, de nem is csoda, az egészséges embereket is teljesen megviseli :S
Ti szedtek a betegségre valamit, vagy jártok orvoshoz?
Én paroxatot szedek 20 mg/nap és ha remegek vagy belső feszültséget érzek, akkor beveszek egy cirkulin valeriánát :/ azóta valamivel jobban vagyok csak az örökös fáradtság és fejfájás ne lenne...
5/6-nak: nem gondolom, hogy az baj, ha egy férfi tud sírni :...egyébként érdekes mert ha már annyira rossz, hogy sírok, akkor utána valamivel jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!