Mik a depresszió jelei? Mikor lesz valaki depressziós? Honnan tudhatom, hogy én az vagyok-e?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 23:07
3/6 anonim válasza:
Én az vagyok, nagyon lehangolt vagyok, minden nap sírok, mindenre érzékenyen reagálok, nem nagyon van örömöm az életben...de igyekszem házilag kúrálni magam.
5/6 anonim válasza:
Én nem hiszek a depresszióban, csak abban, hogy az embernek vannak hullámvölgyei.Jobb és rosszabb időszakok. Amikor minden rosszul alakul mindent rosszul is látunk. Gondolj akár csak a kedvenc sorozatod poénjaira. Ha rossz passzban vagy nevetsz rajta? Ugye, hogy nem. De ha rendezett az életed akkor jót kacaghatsz. Minden fejben dől el. Szóval szánj magadra egy 20 percet és beszéld meg magaddal a problémáidat. Nem kell rá egyből megoldást is találni csak először tisztázd le magaddal, hogy mi a gondod. Ez segít.
6/6 anonim válasza:
lehetnek biológiai okai is de általában az abszolút kilátástalan helyzetektől lesz valaki depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!