Hogyan lehetnék optimista?
Számos ember annyira könnyen veszi az akadályokat,mert optimisták,Honnan veszik rá az erejüket,kitartásukat?Oké,h örüljünk az apró örömöknek,de olyan hamar elmúlik az az öröm,ha a szürke hétköznapok problémái hemzsegnek körülöttünk.Segítsetek kérlek,optimista,bizakodó vidám akarok lenni:)
Egy leterhelt diáklány
Én sem tudtam optimista lenni, de aztán színjátszásba kezdtem, egyik színjátszókör a másik után, remek volt, tudod, azt mondják "a színészek a világon a legboldogabbak mivel esténként, ha csupán néhány óra erejéig is, de nem kell a saját életüket élniük" Igazuk van, a színpadon elfelejted ki vagy te, és csak a szerepedet adod...
És egy csomó ember van aki nem érti mire jó a színház, kultúrbaromságnak hiszik, csak mert a szüleik, első alkalommal egy pocsék darabra vitték őket, szűk szúrós ruhákban, vagy túl fiatalon, ennél fogva egész életükben utálják...
A lámpaláz pedíg nem probléma, hamar leküzdöd...És ez a legjobb az egszében mivel a pesszimizmus legtöbbször a lámpalázból ered, nem csak a színpadon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!