A depressziósok, miért nem isznak inkább, hogy ne legyenek depressziósok?
Csövesek meg közmunkások isznak asztat egy depressziósat se látsz köztük.
Mert a depisek eszt nem tudják
azt birom amikor egy alkoholista/csöves magyaráz nekem a pozitiv gondolkodásról. persze úgy hogy már reggel benne van a kis tütükéje. érted, azért iszik, mert a pia nélkül képtelen lenne élni az életet, pozitvan gondolkodni. csak a pia beszél belőle. nekem meg igy ne pofázzon hogy ő tujda a nagy életbölcsességet hogy hogy kell tudni élni, mert a pia pont bizonyiték arra, hogy ő sosem volt képes tudni élni, és az életben pozitivan gondolkodni, azért iszik!!!
a depresszióról meg azt gondolom, hogy akkor alakul ki, amikor valami körülmény áll fenn ami ellen tehetetlenek vagyunk, és dühit a tehetetlenségünk. a saját tehetetlenségünk, hogy nem kezdünk valamit a problémával. pedig új életet lehet kezdeni mindig! mindent meg lehet változtatni ha elég bátrak vagyunk hozzá. fel kell rúgni azt ami rossz, és kilépni! nem hagyni hogy egy probléma legyűrjön. akár kockáztatás árán is! maga a tudat, hogy olyan bátortalanok vagyunk,hogy változtassunk azon a körülményen, ami miatt rosszul érezzük magunkat az életben , ami nem tetszik, mert nem igy képzeltük el az életünket, azon kell változtatni!!! nem betojni tőle, és hagyni hogy legyűrjön, hanem szembenézni vele és kiiktatni az életünkből. a depresszió nem más, mint feladni, hogy az adott problémával szemben nem teszünk semmit, vagyis a saját kudarcunk, hogy bátortalanok vagyunk változtatni azon a helyzeten, ami nem tetszik! ezek lehetnek nagyon tudat alatt is, az ember nem mindig képes belátni magának, hogy valami nem jó az életében, és nem igy képzelte el!
nem a levegőbe beszélek, én pont igy voltam! nem akartam belátni magamnak, hogy nem tetszik magamnak ahogy élek, az élet amit kialakitottm magam köré (minden ember a saját életének a kovácsa, nézz szembe vele, hogy amiben vagy, azt te teremtetted magadnak!) azt akartam hinni hogy velem minden ok, boldog életem van, de nem értettem hogy akkor miért nem érzem magam rosszul a bőrömben. a házasságomat jónak akartam hinni holott nem volt jó! nagyon rossz volt nekem benne, mert én nem ugy képzeltem el az életem ahogy éltem. és ebből kialakult egy depresszió. vigyázni kell vele, mert az ember mindent kimagyaráz magának! megmagyarázzuk hogy miért rossz nekünk, és hogy valójában miért nem is rossz ez, hogy valójában azzal nincs is semmi baj, közben meg nem jó nekünk úgy. becsapjuk magunkat. ha meg már tudod hogy mi nem tetszik, hogy mik a rossz körülmények, hogy miért nem jó az élet, akkor meg amiatt vagyunk depressziósok, hogy nincs bátorságunk változtatni rajta. én megtettem. devizahitellel a nyakamban elváltam, és kockáztattam hogy most akkor vagy bejön, vagy nem! olyan volt mint egy orosz rulett. de meg mertem tenni, sikerült, és most boldog vagyok! összehasonlithatatlanul boldogabb, mint amikor benne voltam egy olyan házasságban, ami nem volt boldog, csak én akartam boldognak hinni!!! igazság amit beszélek, mert megtapasztaltam! legyetek bátrak orosz rulettet játszani az életetekkel, mert különben az egész életeteket ebben a tehetetlen depresszióban fogjátok tölteni! végülis melyik a rosszabb? feltettem magamnak a kérdést. hogy igy éljem le a hátralevő életem, vagy az, ha a kockáztatásom nem sikerül??? de ha elsőre nem is sikerül, akkor is hosszú még az élet hogy egyszer sikerülni fog! tessék merni változtatni, és kilépni ebből az állapotból, ami miatt rosszul vagytok!!!
"persze úgy hogy már reggel benne van a kis tütükéje. érted, azért iszik, mert a pia nélkül képtelen lenne élni az életet, pozitvan gondolkodni. csak a pia beszél belőle."
A pszichiátriárt megjárt betegből meg kora reggel dől a xanax + benzodiazepin + rivotril azt mégis egész nap sír, pedig napi 3*5 gyógyszert vesz be, a piás pedig elvan :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!