Mániás depresszióval milyen munkákat végezhetek?
Nem tudok állandó munkahelyet szerezni. A betegségem (mániás depresszió) miatt több helyről is visszautasítottak. Volt olyan, hogy eltitkoltam, de utána jártak, és kirúgtak.
A gyógyszereket rendesen szedem, nem értem a reakciójukat. Kérdem én, milyen munkákat tudok elvállalni ezzel a betegséggel. Az a gond, hogy ahol nem is szükséges elmondanom, előbb-utóbb észreveszik. Állítólag látszik rajtam. Sokáig csak rokoni felügyelet alatt maradhattam, de már szeretnék én is munkát vállalni és pénzt keresni. Sajnos az eddigi tapasztalataim alapján erre nem sok esélyem van. Valaki tudna segíteni, hogy hol érdeklődjek?
Tudom, hogy nagyon sok embernek kell munka, és inkább választanak egy "egészséges" embert, mint egy "mentálisan beteget".
nem beszélsz esetleg angolul? Ha már nem kell felügyelet melléd esetleg megpróbálkozhatsz kint keresni munkát, ezzel a végzettséggel lenne esélyed valami jobb munkát kifogni
vagy esetleg az országon belül költözni, mindenképpen egy nagyvárosba, ahol több a lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!