Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nyugtató-és altatófüggők,...

Nyugtató-és altatófüggők, mennyi szokott lenni a napi adagotok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

10-12 db Sanval (Stilnox), de elértem azt a tolerancia szintet, hogy 36 órán belül csak egyszer altat el.

Ébredés után "édesen visszaaludni" 25-30 szemtől sem tudok, sőt meg sem szédülök tőle.

Csak az altatókat szeretem, mert annak objektív a hatása, el kellene tőle aludni.

Nyugtatóktól szubjektív, hogy mennyire működik... esetemben pocséklás kísérletezni velük.

Pszichiáterem szerint még nem vagyok kémiai függő, de pszichésen erősen ragaszkodom a szerhez.

2014. jún. 24. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Hűha, én este két szemet, hajnali ébredésnél újra egy vagy két szemet veszek be, de már egyre kevésbé használ.

Ha napközben (hétvégén) szeretnék aludni, 2-3 szemtől sem nagyon sikerül. Már nálam is szépen alakul a tolerancia.

2014. jún. 24. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, nekünk azonos a problémánk.

Napi 4 szemnél aligha fog többet fölírni a doki??!

Magam tehetek a 12 szemes szintemről.

Úgy szerettem volna álomba merülni, hogy elnyom az internet elől. Ehhez félről(!) indulva mindig növeltem a dózist.

Állítólag az "agyam megtanulta" legyőzni az altatót, simán ellene dolgozik.

Már nem várnék extra elnyomó hatást, de hiába fekszem le úgy sem mindig altat el.

Szintén korán ébredek, 4 órát nyerek a 12 szemtől.

2014. jún. 24. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Arról már én is csak álmodhatnék:)), hogy bedobok egy szemet és alszom 8 órát. Sajnos már régi motoros vagyok a témában és volt időszak, amikor sikerült elhagynom az altatót, de mivel visszatérően depressziós vagyok, újra rászoktam. Nyugtatótól csak beálmosodom, de nem alszom el.

Rohadt egy dolog, de én is magamnak köszönhetem.

2014. jún. 24. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!