Milyen nyugtató egyben kedélyjavító gyógyszert tudnátok ajánlani?
Természetes alapanyagú, vény nélkül kapható nyugtatók: Valeriana, Sedogelat, Hova, Valeriana Harmony, stb. Ezeknek a fő hatóanyagai általában a macskagyökér.
Hangulatjavító: orbáncfű. Lehet tea, de tabletta formában is kapni.
Én szedtem gyógyszert, de ez nem változtatott a kedélyemen. Sőőt! Feledékenyebb és agresszívabb is lettem! (Betegtájékoztatón is rajta van, el is kerekedett a szemem, hogy egy nyugtató gyógyszernek a MELLÉKHATÁSA agresszivitás, IDEGESKEDÉS)????
Amúgy, ha munka után borsmenta teát iszogatok, vagy nyugtató teakeveréket az szokott segíteni. Megnyugszom.
Nálam sajna alapból az alváshiány okozza a problémát. Helex, Frontin, Rivotril-t szedtem, mert nálam a rossz alvás a kiváltó ok, meg szedtem kedélyjavítót is, de annyit ért, mint ráfújni a napra...
Próbálj meg gyógynövényes termékeket. Nervenpflege még nagyon jó. Alvásra is és idegességre is.
25/N
Helex, Frontin, Rivotril-t szedtem és nagyon bágyadt voltam másnap mindegyiktől, hiába szedtem pl Rivotrilból csak negyedet, Frontinból meg felet.
Bocsi, ha érthetetlen a fogalmazásom, de nagyon álmos vagyok már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!