Mit szólt a rég nem látott környezetetek az anorexiátokhoz/jelentő fogyásotokhoz?
Tavaly óta tart a folyamatos küzdelmem az étellel, a kalóriaszámlálással,stb. Tavaly nyáron (pont egy éve) kezdtem hánytatni magam,de nem vesztettem vele semmi súlyt és utáltam is csinálni. Tanév közben a súlyom ingadozott,de nyilván nem egyik napról a másikra,úgyhogy az osztálytársaimnak,tanároknak stb nem tűnt fel,hogy baj van. Mostani tanév végén elmélyültek a problémáim és nem tudok leállni,nyár végére biztosan nem maradok ennyi és arra lennék kíváncsi, hogy a sulitársaim (legtöbbjükkel nem találkozok,nem vagyunk túl jóban) illetve a szüleim (anyámmal és a nevelőapámmal most egy hónapig nem fogok találkozni,azalatt változhatok bőven) mit fognak szólni?
Nektek mit szólt a környezetetek a jelentős fogyásokhoz ha alapból sem voltatok túlsúlyosak? (56 kg vagyok most a 171 cmhez,híztam,ezért mondtam,hogy most beleadok mindent és 45ig meg sem állok :(( )
Kedves kérdező, te magad is tudod, hogy anorexiás vagy.
Ha így haladsz tovább, bele fogsz halni. 171 kilóhoz a 45kg NAGYON NAGYON NAGYON kevés. A menstruációd le fog állni, és egy idő után a szíved is.
Döntsd el, hogy az idióta családodnak akarsz megfelelni, akik az elmondásod alapján amúgy se törődnek veled, vagy élni akarsz. Azt hiszed, hogy túl fogod élni ezt a 45kg-ra fogyást, de nem fogod.
KERESS FEL SZAKEMBERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!