Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beteg lennék vagy realista?

Beteg lennék vagy realista?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A gondjaim a következőek, rettenesen elcsúnyúltam 1 balesetben( nem látható helyen, csak a törzsem ), barátnőm nincs már. Szüleim sincsenek már, jól fizetek az önkormányzatnak, csak a depresszió miatt a bérelt lakásom rohadt igénytelen lett, ezért az önkormányzat akitől bérlem, közölte ,hogy ki fog dobni, a melóhelyem rohadt stresszes, egyetlen jó,hogy jól fizetnek és a főnökség nagyon rendes velem meg a kollégák is. Viszont már mégsem bírom a magányt, a rab életmódot pedig csak 22 vagyok. Azon gondolkodom,hogy a kocsim kipufogóját visszavezetem az utastérbe.A barátok, is folyton átvernek, az egyik lóg 200.000 el, pedig őt eltartják és még munkát se keres. A másik elkönyörögte az autómat 500 ért, mikor 600 ért is vitték volna, eladtam neki, majd eladta 600 ért , és át se iratta, hanem megkért ,hogy egyből írjam át a vevőnek. Szerintem egyáltalán nem a világ rossz oldalát látom,hanem az igazi oldalát és ezért rossz a kedvem, sosem szoktam sírni, sosem szoktam szomorkodni, sőt mindig nevetek mindenen és másoknak is jó kedvet okozok, nem energia vámpír vagyok.

2014. jún. 16. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem tetszel. Próbáltam jobb kifejezést keresni, de végül nem találtam, mégis megemlítem, hogy szerintem nincs nagy baj veled. Tipikusan az az eset vagy, akivel az élet b*szik ki állandóan.

Ne akarj jót senkinek, csak intézd a saját ügyeid, a haverok meg úgyis feltalálják magukat, amint te is megtapasztaltad.

A legtöbb, amit tehetsz magadért, hogy keresel egy jobb munkát, ami kevesebb feszültséggel és esetleg több fizuval jár. Bőven van még lehetőséged ilyen fiatalon olyan lehetőséget találni, amivel feljebb kerülhetsz a ranglétrán, és amivel elérhetsz egy jobb életszínvonalt, bármilyen rendszerben élünk is.

Egyébként örülök, hogy végre valaki nem a vernyákoló hímsovinisztát adta elő.

2014. jún. 16. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, nem vagyok a sopánkodó hímsoviniszta, aki jajj elhagyott a barátnőm felkötöm magam. De egyszerűen, marhára felbosszant,hogy ( tényleg rám jár a rúd ). Sajnos igen, aláírom,kiskoromban rohadt köcsög voltam, de szerintem ezt nem érdemeltem meg.
2014. jún. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!