Beteg lennék vagy realista?
Sziasztok!
A gondjaim a következőek, rettenesen elcsúnyúltam 1 balesetben( nem látható helyen, csak a törzsem ), barátnőm nincs már. Szüleim sincsenek már, jól fizetek az önkormányzatnak, csak a depresszió miatt a bérelt lakásom rohadt igénytelen lett, ezért az önkormányzat akitől bérlem, közölte ,hogy ki fog dobni, a melóhelyem rohadt stresszes, egyetlen jó,hogy jól fizetnek és a főnökség nagyon rendes velem meg a kollégák is. Viszont már mégsem bírom a magányt, a rab életmódot pedig csak 22 vagyok. Azon gondolkodom,hogy a kocsim kipufogóját visszavezetem az utastérbe.A barátok, is folyton átvernek, az egyik lóg 200.000 el, pedig őt eltartják és még munkát se keres. A másik elkönyörögte az autómat 500 ért, mikor 600 ért is vitték volna, eladtam neki, majd eladta 600 ért , és át se iratta, hanem megkért ,hogy egyből írjam át a vevőnek. Szerintem egyáltalán nem a világ rossz oldalát látom,hanem az igazi oldalát és ezért rossz a kedvem, sosem szoktam sírni, sosem szoktam szomorkodni, sőt mindig nevetek mindenen és másoknak is jó kedvet okozok, nem energia vámpír vagyok.
Nekem tetszel. Próbáltam jobb kifejezést keresni, de végül nem találtam, mégis megemlítem, hogy szerintem nincs nagy baj veled. Tipikusan az az eset vagy, akivel az élet b*szik ki állandóan.
Ne akarj jót senkinek, csak intézd a saját ügyeid, a haverok meg úgyis feltalálják magukat, amint te is megtapasztaltad.
A legtöbb, amit tehetsz magadért, hogy keresel egy jobb munkát, ami kevesebb feszültséggel és esetleg több fizuval jár. Bőven van még lehetőséged ilyen fiatalon olyan lehetőséget találni, amivel feljebb kerülhetsz a ranglétrán, és amivel elérhetsz egy jobb életszínvonalt, bármilyen rendszerben élünk is.
Egyébként örülök, hogy végre valaki nem a vernyákoló hímsovinisztát adta elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!