Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Apámat meg akarom ölni és...

Apámat meg akarom ölni és képes is vagyok rá. Őrült vagyok?

Figyelt kérdés
Apám egész életében nem csinált semmit csak felélte anyám fizetését és pénzét. Nemrég elváltak apám azzal próbált visszavágni anyámnak hogy engem kidobott az utcára. Most el akarja adni a házunkat amit örökölt(kb. 70millió forint értékű) és abból tovább ingyen élni, meg új autót venni magának. Anyámmal most jelenleg elég szűkösen élünk egy albérletben és egyszerűen beleőrülök hogy apám tönkretette mindkettőnk életét..Egy utolsó nyomorult szemétláda és 6 milliós autót vesz meg luxus villát..
2014. jún. 14. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, csak bosszúszomjas.

Mi történt a tárgyaláson? Miért nem feleződött a vagyon? Miért apád kapta a többet?

2014. jún. 14. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
a házat apám örökölte így különvagyonnak számít
2014. jún. 14. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

Áh, értem. Nos, akkor nem sok mindent tudtok tenni. Legyen ez egy lecke neked is: az élet szar és igazságtalan. Válogasd meg, kivel kötöd össze az életed.

Ha pedig már nem vagy gyerek, segíthetsz anyádnak és kereshetsz munkát. Amúgy is kereshetsz, maximum diákmunkát.

2014. jún. 14. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
7%
Mind így van ezzel ki hasonló időket megélt
2014. jún. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!