Ha elkezdtem vágdosni a csuklóm borotva pengével mélyebben, akkor elvérezhetek?
Rossz beidegződés keresztbe vágni, mintha láttad volna, hogy "úgy kell".
(De nem véletlen a kád forró víz sem, azt sem tanítják.) Örülj neki, hogy ez sem jutott eszedbe!
Az érvágás az csak azoknak esik kézre akik hisztisek!
Ha meg akarsz halni vannak biztosabb, fájdalommentes módszerek is.
Ha meg akarnál halni, érdeklődnél utánnajárnál bizonyos dolgoknak, és nem itt kérdeznéd meg a vágás mélységét.
Az öngyilkozok zöme egyébbként is, nem akar egyáltalán meghalni, csak magára akarja vonni az emberek figyelmét. Akinek még is sikerült azoknak épp peckjük volt.
Láttam néhány akasztott embert, mindegyik olyan részeg volt, hogy belefulladtak a kötélbe. Az érvágó emberek a vérveszteségtől elalélnak, és a papa hazafelé menet bement a kocsmába, és nem ért idejében haza.
Engem ötven évig hidegen hagyott az élet. Félvállról is vettem, soha nem törődtem semmivel. Mondván, hogy majd holnap kinyírom magamat.
Mostanában változik a véleményem, kezd jönni valami életkedv szerűség. Másfél hónapja tiszta oxigént lélegzek be.
egy napbarnìtott,jihad polòs alfahìmet szedsz össze..nagyon tévedésben vagy mert nagyon nem az ilyen pasikat nézem......es egysem volt ilyen...
nekem a művészet a lényeg amúgyis, és teljesen változó külleműekkel voltam, és több nem is nézett jól ki, mégis úőgy átvertek hogy az hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!