Miért van ennyi depressziós és egyéb mentális beteg mostanában?
Figyelt kérdés
sajnos úgy veszem észre rengetegen kűzdenek komoly depresszióval. És itt nem a "2 napja rossz napom van van, tini vagyok, szar a világ" félékre gondolok, hanem a ténylegesen betegekre.2010. jan. 1. 21:26
11/12 anonim válasza:
szerintem ha így haladunk kifog halni az emberiség mikor reggel felébredek és amikor tudatosul hogy menni kell dolgozni már érzem a gyomromon pedig szeretem a munkám ha az embert olyan emberrel dolgozik hogyha odamegyek hozzá vérző kézzel hogy elvágtam a kezem flexel nem szol semmit hogy gyere bekötjük,oda mentem egy korombelihez egyből bekötöttük aztán hazafelé az úton felhoztam hogy jól elvágtam a kezem a flexszel igen azt mondja azt hittem a kötél sértette meg mondom úgy hogy folyik belőle a vér, ez megtörtén eset,tt,zl.
12/12 anonim válasza:
:-(,:-(,És az a helyzet hogy saját magunkkal tolunk ki amikor látjuk magunk körül az ilyesmiket és szó nélkül hagyjuk.Ha az emberek intelligensebbek lennének és nem egy rakás birka akik egymás után mennek akkor más lenne minden.Sajnos rossz világ van és mindig a rendes emberek szívják meg a legjobban,miközben ha reálisan gondolkodnánk akkor éppen ellenkezőleg kellene ennek történnie.Sok hazugság,manipuláció,kapzsiság,önzőség,hatalom hálózza be a világot.
Tényleg kellene tenni valamit hogy megváltozzanak a dolgok és jó jobb irányt vegyen minden.A média nagyon nagy fegyver lenne ehhez,az összefogás hogy ne egyének legyenek elsősorban hanem közösségek szülessenek és mindenki boldog
lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!