Mit csináljak? Depresszió.
Figyelt kérdés
Semmi életkedvem. Sokszor volt már ilyen, meg rossz kedvem is rengetegszer van, de ez most más. Nem igazán tudom megfogalmazni.. Folyton a sírás kerülget. A jó dolgoknak se tudok örülni. Öngyilkosság is megfordult a fejemben.
Annyira befolyásol, hogy milyen a viszonyom a barátommal, az egész életemre teljes mértékben kihat, csak akkor tudok örülni, ha jól megvagyunk, akkor viszont nagyon boldog vagyok, de mostanság rengeteget veszekszünk és ez annyira hatással van rám, nem tudom mit kezdjek magammal, mert ezt nem bírom már.. Pár hete van így. Legutóbb az alkohol se dobott fel, ilyen pedig soha nem volt még.
16/l
2014. jún. 4. 21:35
1/1 anonim válasza:
Nézd meg, és gondolkodj el rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!