Ír fel gyógyszert a pszchiáter az alábbi problémákra?
Figyu. Én kíváncsiságból már jártam pszichiáternél is, pszichológusnál is, bár nem voltak ilyen problémáim. Nem fognak érdemben segíteni, mert nem tudnak. Legfeljebb ötleteket adhatnak, hogy min gondolkozz el. Persze felkereshetsz pszichiátert, majd álmokat elemeztek meg leíratja veled az élettörténetedet 7000/óráért...
A gyógyszerek csak tünetileg kezelnek, az okokat nem szüntetik meg, ezért ha abbahagyod, de közben nem tettél semmit a változásért, ugyanolyan rossz lesz. A változtatáshoz kell egy kis bátorság, és rengeteg őszinteség önmagaddal szemben. Talán fájni is fog, ha belegondolsz dolgokba, de utána olyan, mintha kövek esnének le rólad.
Találtam Youtube-on egy nagyon hasznos tanácsokat adó videósorozatot: http://www.youtube.com/user/WillardBarth
Ha nem tudsz angolul, meg amúgy is, szívesen adok tanácsot (témába írd, hogy "gyakorikérdések" mert sok a spam): kados@freemail.hu
(22/L)
mi az hogy "a pszichiáter bolondokat kezel"?? te normális vagy? azért mert valaki pszichiáterhez jár nem lesz feltétlenül "bolond".
a pszichológus bölcsész tudomány karon végez, míg a pszichiáter általános orvostudományi karon, és ezután pszichiátriára specializálódik. és mivel a pszichológusok nem rendelkeznek a nélkülözhetetlen orvosi alapismeretekkel, ezért nincs gyógyszerfelírási joguk sem.
a kérdezőnek meg annyit: erre nem fognak neked semmit felírni.. ha meg akarsz meg tudsz változni. ("Úgy érzem, nincs lelkierőm változni")
("Ilyen problémákkal felkereshetek egyáltalán pszichiátert?")
Először pszichológust keress fel, aki majd ha indokoltnak látja átirányít egy pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!