Hogxan tudok "tartós heget" csinálni?
Figyelt kérdés
Nem azokra a divathegekre gondolok, amiket lézerrel csinálnak, meg nem az ilyen halloween-es ijesztgetősekre.. Mivel tudok elérni olyan sebbeforrást, ami későbbiek során is ottmarad? Mint egyfajta tetoválás. Nem nagy az egész, kb 1cm x 1cm-es, és nem is túl komplikált, pár vonal az egész, viszont maga a jelkép sokat jelent nekem, tetoválni meg nem akarok.. Milyen eszközzel tudnék elérni ilyen hatást, ami meg is marad?2014. máj. 28. 17:30
1/7 anonim válasza:
Annak a hegnek biztos megvan az elnevezése amit te szeretnél. Ha ismered a nevét keress rá a youtube-on.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kíváncsi hogy pont ezt a jelképet hogyan lehet, hanem úgy általánosságban :'D Melyik az az eszköz ami kevésbé fájdalmas(mert nem ez a célom) és maradandó nyomokat is hagy?
2014. máj. 28. 18:44
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ;) egyébként így itthoni eszközökkel nem lehet megoldani? Ahigy elnéztem nem olcsó mulatság. Nem mélyet akarok, inkább csak olyat mint egy sebhely. Tényleg csak pár vonal lenne, elég kis helyen. Pl ha késsel csinálom milyen technikával, milyen mélyen etc. etc. Ha tudtok videókat vagy blogokat linkelni azt megköszönném :)
2014. máj. 28. 20:05
5/7 anonim válasza:
De, meg lehet csinálni. Minél tompább eszközzel fogsz neki, annál jobban roncsolja a bőrt és annál inkább lesz heges. Ha szikével vágod, akkor egyenletes lesz a seb széle és így könnyebben össze is forr. Csak elő kell rajzolnod. Magadon nem biztos, hogy pontosan és szépen meg tudod csinálni, mert közben érdemes kifeszíteni a bőrt, hogy gyorsabban, határozottabb vágást tudsz ejteni, na meg úgy nem is annyira fájdalmas. Meg persze nem tudod, milyen mélyre vágj. Ha túl mélyen sikerül, akkor sokszor teljesen belilul a bőr a seb körül, illetve elvághatsz idegeket, ami miatt vagy teljesen érzéketlenné válik a terület, vagy még sok idő múlva is érzed a vágás fájdalmát. Ritka a vérmérgezés még akkor is, ha nem fertőtlenítesz, de azért figyelgesd, hogy megy-e csík a sebtől a szíved felé. Ha igen, akkor irány az orvos. Bár én azt tanácsolnám, hogy inkább ne vágj bele.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :') A vérmérgezéssel kapcsolatban annyit, hogy fertőtlenítő is van itthon, meg nem is vastagabb erek környékén próbálkoznék, legfeljebb ahol nagyon vékony hajszálerek vannak. Ott állítólag még kisebb az esélye. Még nekem is át kell gondolnom.. eddig ez egy ötlet volt, de lehet mégis tetoválás lesz belőle. Köszi mégegyszer :)
2014. máj. 29. 13:57
7/7 anonim válasza:
Vagy fogadj örökbe egy kismacskát és garantáltan elmegy a kedved tőle :D nekem nagyon sok vonal van, ami 8 éve megvan már és nem fog elmúlni :D bocsi amúgy a hülyeségért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!