Mi a baj velem? Csak én vagyok ennyire elrontott?
Nem csak Te vagy ennyire "elrontott".
".és ha nagyon szerelmesnek érzem magam,akkor egyszerűen nem tudok lemondani arról a srácról,mindenféle hülyeségeket csinálok,és nagyon sokszor ok nélkül elkezdek vitatkozni vele,vagy kitalálok egy okot amibe annyira beleélem magam,hogy igaznak hiszem."
Ez egy az egyben igaz rám is.
Nem vagy elrontott, egyszerűen nem túl rózsás az életed, és ez ilyenné teheti az embert.
Próbálj mindenképpen megnyílni a pszichológus előtt, mert ebben a problémában nagyon sokat tudna segíteni!
Amúgy hány éves vagy?
ÓÓÓ, akkor még nagyon kamasz vagy ám!!
Ilyen korban nagyon szeszélyes még az ember... + még ha még trauma is ért, és úgymond okod is van szeszélyesnek lenni, akkor nagyon el tud ám szabadulni a pokol.
Amúgy ha gondolod, beszélgethetünk privátban, vagy msn-en, mivel én is hasonló problémákkal küzdök.
18/L
Nem mondtam, hogy KIZÁRÓLAG azzal van a gond...
Csak annyit tudok, hogy én is bizonyos szempontokból ilyen vagyok.
Mintha magamról olvastam volna!nem vagy egyedül, az embernek vannak hibái, amin tudni kell változtatni és magadat elfogadni
remélem segítettem
Ne ess kétségbe! Biztosan megviselt az, h csonka családban nőttél fel, de idővel ez is elmúlik. Nincs mit szégyenlned, hiszen Te is tudod, hogy milyen tulajdonságaid vannak, és azt is tudod, h ezek nem jók és változtatni kell rajtuk. Tehát ez nem olyan, ami szégyellni való lenne. Ha apukáddal jóban vagy, akkor talán beszélhetnél vele is erről, lehet, hogy egy szorosabb kapcsolatra lenne szükséged vele kapcsolatban. És persze az is jó ötlet, h beszéljétek meg a tapasztalataitokat és érzéseiteket az előző válaszolóval.
Minden jót, remélem sikerül megváltoznod!
22:52-es vagyok újfent
Javaslom még, hogy próbálj tudatosabban élni! Ez alatt nem azt értem, h mindig tervezd el a holnapod. Hanem azt, hogy ami megtörtént azt elemezd egy kicsit ki: miért úgy volt? hogy kellett volna lennie? legközelebb, hogyan csinálnád? Vedd sorra, hogy az ismerőseiddel milyen a kapcsolatod és ha nem vagy elégedett vmelyikkel, akkor gondold végig, h mit lehetne tenni! Ezt persze könnyű elméletben elmondani, főleg nekem, aki javarészt kiegyensúlyozott vagyok, de úgy érzem én is sokat köszönhetek annak, h felteszem magamnak ezeket a kérdéseket. Remélem tudtam vmit segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!