Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet ezt igy kibirni?

Hogy lehet ezt igy kibirni?

Figyelt kérdés

Szoval egyetemista vagyok, elso eves. NAgyon jol osszebaratkoztam 2 csajjal, jokat tudtam veluk beszelgetni(barmikor), neha elmentunk uditozni, setalni, enni egyutt. Most azonban mindketto otthagyta az egyetemet, en pedig itt maradtam igazi baratok nelkul. A tobbiekkel olyan kapcsolatot apolok, hogy szia-szia, esetleg, ha mellem ulnek oran beszelunk, vagy az utcan, de semmi mas... Nem olyanok, hogy eljojjenek velem barhova, ha kedvunk tamad.. Hogy veszeljem ezt meg at legalabb 2 evig. Eddig is eleg rossz volt szinte mindig a hangulatom, erre a barataim is elmennek, vizsgak is jonnek...

21L

2014. máj. 26. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
az egyetem nem barátkozásra való.. az arra szánt idődet tanulással töltsed.barátok meg vannak egyetemen kívül is.bár nekem ott sincs még is túlélem valahogy.fel a fejjel.
2014. máj. 26. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem baratkozasrol szol, de szuksege van az embernek neha egy kis kikapcsolodasra. Egyetemen kivul nekem itt nincsenek nagyon jo barataim(csak ismerosok, de azokkal soha nem megyunk el inni vagy ebedelni).

es oszinten szolva en igy teljesen maganyos vagyok, nem szamithatok senkire.... :(

2014. máj. 26. 10:38
 3/4 anonim válasza:
öld meg magad :D
2014. máj. 26. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok. nekem nincs egy barátom sincs.de már megszoktam. csak edzek,eszek és készülök a jövőre.inni se szoktam.légy erős nincs szükség kamu spanságokra.. csak átbasznak vagy hátba szúrnak elöbb utobb úgyis. de lehet nekem rosszak a tapasztalatok.
2014. máj. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!