Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogyha belenézek...

Miért van az, hogyha belenézek a tükörbe, optikailag kövérnek látom magam, pedig mások szerint vékony vagyok? 155 cm 42kg.17/L

Figyelt kérdés
S az miért van, hogy 3 napja megláttam magam egy üvegajtó tükörképében, de nem tudtam, hogy az én vagyok és azt gondoltam, hogy milyen jó alakja van ennek a lánynak bár én is ilyen lehetnék ....-és rájöttem, hogy ez ÉN VAGYOK. Ezután arra gondoltam, hogy biztosan csak hallucináltam. Miért történik ez velem?
2014. máj. 25. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem azért látod magadat kövérnek, mert alacsony vagy. ez a súly nem rossz ehhez a magassághoz.
2014. máj. 25. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
ne töródj vele,majd lesz valaki akinek tökéletes leszel és más ne érdekeljen. nekem az ellentéte van 178 vagyok és 84 kg és kicsinek látom magam véznának,pedig állandóan edzek és folyamatosan eszek.
2014. máj. 25. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!