Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sorstársak, szakemberek, mit...

Sorstársak, szakemberek, mit tegyek? NAGYON SÜRGŐS!

Figyelt kérdés

Az anyám folyamatosan üvölt velem, mert minden tettemről, megnyilvánulásomról, nézésemről (!) a rosszat feltételezi, aztán ha nem szólok semmit a kitalációira, tovább cukkol és provokál, hogy nézzek már magamra, megint milyen gyűlölködő a tekintetem, milyen szemét egy hálátlan ember vagyok meg hasonló kedvességek!!! Be akartam zárni az ajtómat, de visszanyitotta, hogy hogy merem én rázárni, meg hogy mennyire nem vagyok normális, holott én nem is mondtam neki semmit, ő viszont megállás nélkül ordít!

Tönkrevágta az életét, mert minden arra tévedő kannal megcsalta az apámat, elváltak, és most kénytelen vagyok ezzel az elmebeteggel élni! Majdnem minden nap ez megy!!! Ő kezdeményezi a veszekedést, ő is folytatja, mégis az a vége az egésznek, hogy nekem mennyire rossz természetem van, meg hogy "így nem lesz egy normális életem"!!! Ha megkérem, hogy most hagyjon egyedül, akkor megint felkapja a vizet, és kiforgatja az összes szavamat, kezdi elölről az egészet!!!

Elköltözni nem tudom hogyan tudnék, mert munkát egy éve keresek az Egyetem mellett, de nincs hely sehol, apámra nem akarok nyomakodni (1 szobás minigarzonja van), a barátom szülei pedig munkanélküliek... Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek, mert utálok így élni emellett a fúria mellett!!!! Az "anyám" évek óra pszichiáterhez, pszichológushoz meg jósokhoz jár, de csak még sz@rabb minden, mint volt... SEGÍTSETEK, KÉRLEK!!!

21/L

2009. dec. 29. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Miért csodálkozol,hogy látja a gyűlöletet rajtad,hogyha TÉNYLEG utálod??Lehet,hogy nem mondasz neki semmit,de attól még látszik rajtad,hogy utálod őt,és ezt ne tagadd le,mert fúriának nevezted,és az anyám szót idézőjelbe írtad le...
2009. dec. 29. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Próbálj koliba menni! Beszélj az igazgatóval, HÖK-ösökkel, bárkivel, aki befolyásolni tudja, hogy vegyenek fel kollégiumba. Elvégre az anyád miatt romolhat a tanulmányod is. És ha jól tanulsz, jó lesz az átlagod, kapsz ösztöndíjat, amiből fizetni tudod a kolit is. Vagy kérj pénzt rá apádtól, ha megért téged, biztos ad.

Sok sikert! :)

2009. dec. 29. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez az érzés csak azután kavarodik fel bennem, hogy megint veszekedtünk... Ma épp elszunyókáltam délután, ő benyitott, és erre ébredtem, a szemem álmos volt és nem bírtam sok mindent szólni. Ezt ő jelnek vette, és egyből belekapaszkodott. Egyébként mindig reménykedek, hogy rendbejön a viszonyunk, nem is nézek rá "csúnyán", csak ami után bárki rosszul érezné magát: nem hagy békén a hülyeségével, még ha megkérem se.
2009. dec. 29. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Debrecenben járok Egyetemre, és ott is lakom. Engem felvehetnek azért? A másik probléma viszont az, hogy az anyámnak 30.000 Ft tartásdíjat fizet apa, és ha még azt is fizetnie kellene nekem, az anyám rinyálni kezdene, hogy nem kapja meg maradéktalanul a pénzét (volt már egy hasonló eset, akkor is ez történt).
2009. dec. 29. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne a szobádba vonulj vissza, hanem házon kívülre. Ha ordítva körbefutja utánad a várost, az az ő baja.
2009. dec. 29. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Utolsó, nem rossz gondolat:)
2009. dec. 29. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen a kiégett nő szerencsétlen gyerekén akarja elverni a port, holott inkább a gyermeke kellene hogy lelki támasza legyen. Neki kellene változnia, nem neked. Szép szóval sokkal többet tudna előrébb haladni veled, együtt egymásért. Nekem a lányom volt a mindenem amikor elváltunk, nem pedig üldözőbe vettem szegényt.
2009. dec. 30. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ezúttal kimentem az utcára tenni egy kört, de mire visszaértem, még rosszabb lett a helyzet, mivel ezen duplán felspanolta magát, másrészt most már apám és a nagymamám előtt is el lettem áztatva. Rá ezek szerint ez sem hat. Az ilyenek hogy nevezhetik magukat anyának???
2009. dec. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!