A. D. D. -t mas neven ADHD-t allapitottak meg nalam. Magyarul a figyelemhiányos hiperaktivitas nevu betegsegmen "szenvedek". Ezt tudom elonyomre forditani?
Amit en hatarozok el abban maximalisan teljesitek, mert magamat kepes vagyok motivalni. a kreativ feladatokat is meg tudom jol oldani. mire tudnam az allitolag nagyon jo kreativitasomat es lekotetlen energiamat felhasznalni. mert festeni neha szoktam allitolag nagyon jol, bar engem nem a velemenyek erdekelnek, nem nekik csinalom. es az a baj h mondjak nekem h erre hasznaljam a "tehetsegemet" arra hasznaljam, viszont olyankor nem tudok alkotni a konkretan behatarolnak. osszegzes: kene vmi hobbi ahol lehet szarnyalnia a fantaziamnak, van szabad mozgaster a kereteken belul es nem kell hozza oktato aki megmondja h hetfon , csutortokon 5 ora 35 percre menjek es csinaljam ezt, azt, amazt. valaszokat elore is koszonom
15/f
Én is keresem a kiutat. Én 39 vagyok, de még egy tesztet sem tudtam elvégezni, mindenhol elküldenek, hogy ez hülyeség. Nekem a fejemben szól a zene, mindig, mindig, alkohollal próbálom felvenni a harcot, estére pár órára segít.
Bármilyen helyet, ha tudtok ajánlani, megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!