Igaz, hogy a zárt osztályon dolgozó ápolók/orvosok idővel bekattannak a környezettől és a betegektől?
Figyelt kérdés
Agresszívvá válnak, élvezik a betegek begyógyszerezését, kínzását, ilyenekre gondoltam.2014. máj. 21. 21:16
1/10 anonim válasza:
Most kijátszottad az Outlastot aztán amiatt kérdezed? :DD
2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem ismerem. Csupán képtelen vagyok elhinni, hogy képes egy ember normális maradni úgy, ha minden hétköznap őrültekkel van összezárva.
2014. máj. 21. 21:26
3/10 anonim válasza:
A börtönőrből sem lesz bünöző és az onkológus sem lesz feltétlenül rákos! Van aki bírja az ilyen melót van aki nem aki nem az nem is fogja sok évig csinálni!
4/10 anonim válasza:
A segítők(ápolók), pszichiáterek, pszichológusok nem véletlen választják ezt a szakmát ...mivel legtöbb sérült és saját magát gyógyítgatja egy életen át. Ők ebben a környezetben otthon vannak. Lásd Csernus drogos volt és drogosokat kezelt ...
5/10 anonim válasza:
sokan eleve amiatt mennek ilyen területre mert szeretnek alázgatni
6/10 anonim válasza:
Érdekes a kérdés.Szerintem nem bekattannak ,hanem közömbössé válnak a másik problémája iránt (ez egyébként alap feltétel egy pszichiáter ,pszichológus, ápoló esetében ),és persze később nem esik nehezükre ha egy kicsit szadizni kell egy beteget.Egyébként a pszichiátria "agya", a pszichiáter,és ő dönti el ,hogy ki kerül zárt osztályra,ki nyiltra, ki mehet haza stb. ,a többiek csak parancsokat hajtanak végre.Jómagam kb. 1 évet töltöttem ilyen helyeken betegként,sok mindent láttam.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
És annak mennyire van valóságalapja, hogy aki egyszer a zárt osztályra kerül, az még rosszabb állapotban hagyja el az intézményt - már ha egyáltalán engedik, hogy elhagyja? Arra gondolok, hogy kisebb skizofréniával bekerül, de ez addig annyira nem befolyásolta a beteg életét, normálisnak tűnt a külvilág számára, majd mire kikerül, teljesen tönkremegy szellemileg és testileg is.
2014. máj. 22. 18:50
8/10 anonim válasza:
Ilyen is lehet, amit leírsz. Több esetben a beteg a saját lábán megy be a kórházba, és a hullaszállító hozza ki. De erről nem a kórház tehet, többnyire. Ha olyan a betegség, a beteg meg is halhat.
9/10 anonim válasza:
Debrecenben azt csinálják hogy azt hiszem 2 évente cserélik a nyílt osztály és a zárt osztály dolgozóit. mármint nem kirúgják, csak a zártosok felmennek a nyíltra a nyíltosok meg le a zártra és így forgóznak úgymond. A nyílton szerintem hamarabb kapnék agybajt, a zárton nem nagy az élet annyi a gyógyszer hogy nem nagyon veszed észre hogy a napok elmennek melletted.
10/10 anonim válasza:
az sokkal jellemzőbb, hogy idővel kialakul bennük, hogy ne fogadjanak el másoktól, főleg betegektől, kritikát, főleg ha a személyüket érinti, és átnézzenek embereken, mintha nem lehetnének jó és jogos észrevételeik a viselkedésükre vagy a személyiségükre nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!