Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Igaz, hogy a zárt osztályon...

Igaz, hogy a zárt osztályon dolgozó ápolók/orvosok idővel bekattannak a környezettől és a betegektől?

Figyelt kérdés
Agresszívvá válnak, élvezik a betegek begyógyszerezését, kínzását, ilyenekre gondoltam.
2014. máj. 21. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Most kijátszottad az Outlastot aztán amiatt kérdezed? :DD
2014. máj. 21. 21:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem ismerem. Csupán képtelen vagyok elhinni, hogy képes egy ember normális maradni úgy, ha minden hétköznap őrültekkel van összezárva.
2014. máj. 21. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
A börtönőrből sem lesz bünöző és az onkológus sem lesz feltétlenül rákos! Van aki bírja az ilyen melót van aki nem aki nem az nem is fogja sok évig csinálni!
2014. máj. 21. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
A segítők(ápolók), pszichiáterek, pszichológusok nem véletlen választják ezt a szakmát ...mivel legtöbb sérült és saját magát gyógyítgatja egy életen át. Ők ebben a környezetben otthon vannak. Lásd Csernus drogos volt és drogosokat kezelt ...
2014. máj. 21. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
sokan eleve amiatt mennek ilyen területre mert szeretnek alázgatni
2014. máj. 22. 00:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes a kérdés.Szerintem nem bekattannak ,hanem közömbössé válnak a másik problémája iránt (ez egyébként alap feltétel egy pszichiáter ,pszichológus, ápoló esetében ),és persze később nem esik nehezükre ha egy kicsit szadizni kell egy beteget.Egyébként a pszichiátria "agya", a pszichiáter,és ő dönti el ,hogy ki kerül zárt osztályra,ki nyiltra, ki mehet haza stb. ,a többiek csak parancsokat hajtanak végre.Jómagam kb. 1 évet töltöttem ilyen helyeken betegként,sok mindent láttam.
2014. máj. 22. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És annak mennyire van valóságalapja, hogy aki egyszer a zárt osztályra kerül, az még rosszabb állapotban hagyja el az intézményt - már ha egyáltalán engedik, hogy elhagyja? Arra gondolok, hogy kisebb skizofréniával bekerül, de ez addig annyira nem befolyásolta a beteg életét, normálisnak tűnt a külvilág számára, majd mire kikerül, teljesen tönkremegy szellemileg és testileg is.

2014. máj. 22. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ilyen is lehet, amit leírsz. Több esetben a beteg a saját lábán megy be a kórházba, és a hullaszállító hozza ki. De erről nem a kórház tehet, többnyire. Ha olyan a betegség, a beteg meg is halhat.
2014. máj. 22. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Debrecenben azt csinálják hogy azt hiszem 2 évente cserélik a nyílt osztály és a zárt osztály dolgozóit. mármint nem kirúgják, csak a zártosok felmennek a nyíltra a nyíltosok meg le a zártra és így forgóznak úgymond. A nyílton szerintem hamarabb kapnék agybajt, a zárton nem nagy az élet annyi a gyógyszer hogy nem nagyon veszed észre hogy a napok elmennek melletted.
2014. máj. 23. 01:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
az sokkal jellemzőbb, hogy idővel kialakul bennük, hogy ne fogadjanak el másoktól, főleg betegektől, kritikát, főleg ha a személyüket érinti, és átnézzenek embereken, mintha nem lehetnének jó és jogos észrevételeik a viselkedésükre vagy a személyiségükre nézve
2014. máj. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!