Mit ajánlotok kimerült idegrendszerre?
egy forró fürdőt valamilyen illóolajjal (ez lehet rózsa, levendula vagy mandarin stb..)
Ezen felül citromfű teát napi 2-3 csésze. Elkészítve egy bögrébe 1-2 teáskanál citromfű levél, leforrázva forró vízzel 15 percig állni hagyni, leszűrni (ha nem filteres) és elfogyasztani lassa, kortyonként.
http://www.youtube.com/watch?v=5PIBMLvcAzc
Ehhez hasonló zenék hallgatása is nagyban csökkenti a kimerülést. Nyugtatja a túlfeszült idegeket és elsimítja a feszültségeket.
Elsősorban sok sok pihenést, pihentető kikapcsolódást. (pl.: kirándulás a természetbe).
Citromfűtea is hatásos lehet.
De hosszú távon a kiváltó okokat kell megszüntetni/kezelni.
2#-es
Van olyan szintje a depressziónak, kimerültségnek amikor már csak gyógyszer/gyógynövény segíthet!
Másrészről pedig egy depis embernek semmi kedve nem lesz természetben bóklászni! Még én félig-meddig gyógyultan is rühellem a természetjárást, akkor egy depis ember szerinted örülne neki?
Ne magadból indulj ki KÉRLEK!!!!
Egy egymondatos, minden lényegi információt nélkülöző kérdésre adtam a legjobb szándékom szerint választ. A kérdező vagy figyelembe veszi vagy sem.
Tudom milyen szorongani, depressziósnak lenni!
A kérdező azt írta kimerült idegrendszer. Ez nem egyenlő a depresszióval!
Kimerült idegrendszer -számomra- az, mikor valaki feszült, ideges, nem tud koncentrálni. Szerintem erre használ az amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!