Milyen nyugtató (akár nem vényköteles) vált be nektek?
Én eleniumot szedtem! Ez elég erős gyógyszernek számít!
Természetesen vényköteles! De ez az egy bogyó van,amitől megnyugszom!
Neked nem gyógyszer kell, hanem gondolkodásmód váltás.
Jóga, autogén tréning.
nyugtató: nervenpflege bogyó patikában vény nélkül kapható. gyógynövényalapú ezért is szedtem.
viszont a leírt tüneteidre én is inkább gondolkodásmód váltást javasolnék, a nyugtatók csak elnyomják a gondolatokat (ha elnyomják) de nem oldják meg. hosszabb távon ez semmit nem ér. találd meg önmagadban a harmóniát és semmi nem fog zavarni.
A legfontosabb lépést már megtetted: felismerted, hogy benned, a te gondolkodásodban van a hiba. Innen már csak kis lépések kellenek, hogy rendezd magadban a kusza és értelmetlen negatív gondolatokat!
A férjem egy 13 éves élettársi kapcsolat után jött össze velem. Gyerek nem, de egy gyerekként imádott közös kutyusuk volt, ami az exnél maradt. Teljesen normálisnak vettem, hogy néha érdeklődött a kutya felöl, sőt némi táppal, csemegékkel, játékkal felszerelkezve meg is látogatta őket, teljesen mint egy gyerekláthatás :=)! Aztán egyszer - már öregen - nagyon megbetegedett a kutyi és az állatorvos altatást javasolt. A párom (akkor már férjem) ragaszkodott hozzá, hogy én is menjek vele elbúcsúzni a kedvenctől. Akkor láttam először és utoljára a kutyát és az exét is. Azt hiszem, akkor sikerült végleg lezárnia a múltját. Ennek már több mint 8 éve, de még sokszor megemlítette ilyen-olyan helyzetekben, hogy más nő a gyerekét se nagyon engedte volna látogatni (van ilyen ismerősünk, sajnos), nemhogy a kutyáját és hogy nagyon jól esett neki, hogy támogattam.
Hidd el, ha te magad lazítasz és csak a saját kapcsolatotok erejére összpontosítasz, elszállnak a sötét gondolatok is! Ha mindketten hisztek benne, hogy megingathatatlan a szerelmetek és tesztek is érte (figyelem, megértés, bizalom, odaadás, stb.), akkor valóban kikezdhetetlenné válik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!