Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen nyugtató (akár nem...

Milyen nyugtató (akár nem vényköteles) vált be nektek?

Figyelt kérdés
Egyfolytában pörög az agyam hülyeségeken, félténykedek a párom volt nőire, pedig semmi, de semmi okom nincs rá, (valószínűleg önértékelési zavarok miatt), félek hogy rámegy a kapcsolatunk. Nagyon megértő, de nekem már elegem van magamból. Milyen gyógyszer lenne az,ami higgadttá tenne és nem gondolkoznék folyamatosan? Előre is köszönöm.
2009. dec. 29. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én eleniumot szedtem! Ez elég erős gyógyszernek számít!

Természetesen vényköteles! De ez az egy bogyó van,amitől megnyugszom!

2009. dec. 29. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Neked nem gyógyszer kell, hanem gondolkodásmód váltás.

Jóga, autogén tréning.

2009. dec. 29. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugtató: nervenpflege bogyó patikában vény nélkül kapható. gyógynövényalapú ezért is szedtem.

viszont a leírt tüneteidre én is inkább gondolkodásmód váltást javasolnék, a nyugtatók csak elnyomják a gondolatokat (ha elnyomják) de nem oldják meg. hosszabb távon ez semmit nem ér. találd meg önmagadban a harmóniát és semmi nem fog zavarni.

2009. dec. 29. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:
De mit tegyek? Annyi mindent próbáltam már. A jógához sincs türelmem. Régebben jártam 1 évig pszichiáterhez,de otthagytam,mert úgy éreztem,hogy nem volt hatása.
2009. dec. 29. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A legfontosabb lépést már megtetted: felismerted, hogy benned, a te gondolkodásodban van a hiba. Innen már csak kis lépések kellenek, hogy rendezd magadban a kusza és értelmetlen negatív gondolatokat!

A férjem egy 13 éves élettársi kapcsolat után jött össze velem. Gyerek nem, de egy gyerekként imádott közös kutyusuk volt, ami az exnél maradt. Teljesen normálisnak vettem, hogy néha érdeklődött a kutya felöl, sőt némi táppal, csemegékkel, játékkal felszerelkezve meg is látogatta őket, teljesen mint egy gyerekláthatás :=)! Aztán egyszer - már öregen - nagyon megbetegedett a kutyi és az állatorvos altatást javasolt. A párom (akkor már férjem) ragaszkodott hozzá, hogy én is menjek vele elbúcsúzni a kedvenctől. Akkor láttam először és utoljára a kutyát és az exét is. Azt hiszem, akkor sikerült végleg lezárnia a múltját. Ennek már több mint 8 éve, de még sokszor megemlítette ilyen-olyan helyzetekben, hogy más nő a gyerekét se nagyon engedte volna látogatni (van ilyen ismerősünk, sajnos), nemhogy a kutyáját és hogy nagyon jól esett neki, hogy támogattam.

Hidd el, ha te magad lazítasz és csak a saját kapcsolatotok erejére összpontosítasz, elszállnak a sötét gondolatok is! Ha mindketten hisztek benne, hogy megingathatatlan a szerelmetek és tesztek is érte (figyelem, megértés, bizalom, odaadás, stb.), akkor valóban kikezdhetetlenné válik!

2009. dec. 29. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. dec. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!