Ha pszichológushoz megyek az csak beszélgetni fog velem, vagy alkalmaz terápiát is? Hogy keressek pszichológust? Mit mondjak, ha megyek hozza? Nem mondhatom, hogy magamat diagnosztizáltam.
Valami tanács?
Depresszió, szociális szorongás.
18/L
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Menj pszichológushoz. Szégyenérzetre meg nincs okod. Ha az ízületeiddel meg a mozgásszerveiddel lenne baj, akkor reumatológushoz mennél, mert az ízületeid és mozgásszerveid működéséhez és felépítéséhez nem értesz és nem szégyenkeznél. Az emberi érzelmek meg szerintem sokkal bonyolultabbak, mint az ízületek és mozgásszervek, mert sokszor megfoghatatlanok és nehezen vizsgálhatók.
hektorr7: Tetszik, vagy nem, de az utolsó előtti megjegyzésed tényleg nem volt segítség, sőt... Szerintem Te sem örülnél ha valaki elkezdeni oltogatni, amikor rohadtul kiszolgáltatott helyzetben tanácsot kérsz.
szociális szorongás miatt tuti h rossz emberismerő lehetsz!!
tanulj emberismeretet egy tréningen, ha minden jól megy magabiztosságot is kapsz a végére és a depid is a múlté lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!