Külföldön jobbak az orvosok?
Szerintetek külföldön hamarabb ki lehetne gyógyulni bármilyen mentális betegségből?
Itt, Magyarországon gyógyszerrel tömnek, a pszichológusok meg nem érnek semmit.
Érdemes ott megpróbálni? Vagy mindegy a hely, bele kell törődni, hogy nem élhetünk rendesen?
Hazai orvosaink, sajnos garantáltan több krízishelyzettel találkoznak....., vagyis a mi körülményeinket jobban ismerik.
Köztünk élnek, saját bőrükön is érezve plusz tapasztalatot szereznek.
Ettől túlterheltek, netán megkeseredettek, de belekényszerülve
többet tudnak az itt élőkről.
Ugyan mit tanul a nyugati, idegen orvos Magyarországról? - Esetleg azt, hogy sajnos mi vezettük az öngyilkossági statisztikákat.
Lelkiismeretes hazai terapeuta köztünk nőtt fel, nem csak tankönyvből tanulmányozott minket.
Az viszont hátrány, hogy évekkel később törzskönyvezik nálunk a legkorszerűbb gyógyszereket, de
tájékozott orvosaink nemzetközi publikációkból követik az új gyógymódokat, igyekeznek felzárkózni...... nem ragadnak le a képzésükön tanítottaknál.
(Mellesleg átlagember külföldön is csak az átlagosat
tudja megfizetni, aligha a legjobbat, akik esetleg mérhetően jobbak lennének az itthoninál.)
Részemről elismerés, köszönet és egy szavazat a mi orvosaink tudása mellett.
Angliát tudnám neked ajánlani.
Én ott éltem 2 évig és orvosokhoz is jártam.
Sőt volt egy kisebb műtétem is és kb. 2 különböző világ anglia és magyar.
Sokkal ügyesebb eü. Dolgozókkal.
Kedvesek is a betegekkel, nem úgy mint itthon h. Kőbunkók.
nincs lehetőségem, de a szociális fóbiám kinyír szépen lassan....
ezért is érdekel, ha ott tényleg jobbak az orvosok, akkor ha egyedül is, de ki kell mennem...
ha belehalok, ha nem.
én ezt így nem bírom tovább.
A fogorvosok pl nalunk a legjobbak a vilagon!
A sebeszek is jok, de sajnos nem mind....
Külföldön és Magyarorszàgon is vannak jo és rossz orvosok. (Példàul a fogorvosok tényleg jobbak Magyarorszàgon.) Külföldön ("nyugaton") az orvosok többet keresnek , és ezért van olyan hogy kedvesebbek, de vannak olyanok akik csak azért lesznek orvosok hogy sokat keressenek, és egyàltalàn nem érdekli öket az egész. Vannak Magyarorszàgon is jo pszihologusok. Csak a pszihologia nem olyan , mint a gyogyszerek, az egy ideig eltart amig valami hatàsa lesz.
Egyébként Lehet külföldre is menni orvoshoz, csak ahoz sok pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!