Alkohol problémával küzdök! Segítséget kaphatok itt valakitől, aki hasonló cipőben járt már?
Figyelt kérdés
Még egyenlőre nem látszik rajtam, de bármi problémám van, vagy ha felhúzom magam valamin rögtön a pia jut az eszembe. Ha pl.: szerelmesnek érzem magam, fokozni akarom ezt az érzést és azért piálok. Egy hónapban úgy 4-5x kiütöm magam valakinek ez sok valakinek kevés. Nekem problémát okoz, és állandóan lelkiismeret furdalásom van, ha egy pohár bort iszok akkor is! Lehetőleg komoly normális válaszokat várok, köszönöm.2014. máj. 13. 14:15
11/11 A kérdező kommentje:
oké, elhiszem írtam privit
2014. jún. 26. 02:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!