Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mániákus depresszió? Vagy...

Mániákus depresszió? Vagy pánikbetegség? Vagy gyógyszermellékhatás?

Figyelt kérdés
ma a fiammal moziba mentünk,és fél óra után ki kellett jönnöm,olyan rosszul lettem tenyérizzadás,belsőremegés,nagyon szapora szívverés,halálfélelem,stb.voltam 1 hete kórházban,de ott azt állapították meg hogy egyébb szorongásos zavar.amitrex gyógyszert kaptam,de ez nem jó érzem,erre amim van.de akkor mi lehet ez?a dokimat meg nem tudom utolérni.
2009. dec. 27. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Pániknak hangzik, semmi pánik, folytast a konzultációt a dokival, engem elég jól kiszedtek belőle, pedig néha azt hittem infarktusom van. Még eltartott egyre enyhébbe, már a szinte semmi.
2009. dec. 27. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:
és gyógyszerrel szedtek ki belőle téged?mennyi idő után sikerült helyre jönnöd?nagyon rossz érzés,mert állandóan szorongok belül,belső remegés is van,és megint januárban be akar fektetni a dokim a kórházba,hogy másik gyógyszerre állítsanak rá.a gyógyszerátállást nem lehet ambulánsan,munka mellett csinálni?én pénztáros vagyok.
2009. dec. 27. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Amitrexet kaptál?? Ha nem vagy skizofrén, akkor szerintem keress egy másik orvost, ez a gyógyszer ugyanis arra van. Inkább nem is fűzök hozzá semmit...
2009. dec. 28. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, gyógyszert kaptam, asszem seroxat+ valami nyugtató, de a szorongásnak általában lelki oka is van, beszélgess valakivel, akiben bízol, persze pszichológus lenne legjobb, de megértő barát is sokat segít, ha meghallgatja ami a szívedet nyomja
2009. dec. 28. 15:43
 5/6 A kérdező kommentje:
igen amitrexet kaptam,de nem vagyok skizofrén.csak amikor 2 hete a kórházba kerültem,a rexetin gyógyszer mellékhatásaitól,arra azt mondták,az amitrex a legjobb hirtelen.de már nagyon nem jó a mellékhatásai miatt.és nem rögtön jelentkeztek,hanem 2 hét után.borzalmas,holnaptól be sem veszem többet.
2009. dec. 28. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne állj le vele hirtelen! Apránként csökkentsd az adagot, több napos periódusokban (felezve, negyedelve).
2009. dec. 29. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!