Mániákus depresszió? Vagy pánikbetegség? Vagy gyógyszermellékhatás?
Figyelt kérdés
ma a fiammal moziba mentünk,és fél óra után ki kellett jönnöm,olyan rosszul lettem tenyérizzadás,belsőremegés,nagyon szapora szívverés,halálfélelem,stb.voltam 1 hete kórházban,de ott azt állapították meg hogy egyébb szorongásos zavar.amitrex gyógyszert kaptam,de ez nem jó érzem,erre amim van.de akkor mi lehet ez?a dokimat meg nem tudom utolérni.2009. dec. 27. 22:24
1/6 anonim válasza:
Pániknak hangzik, semmi pánik, folytast a konzultációt a dokival, engem elég jól kiszedtek belőle, pedig néha azt hittem infarktusom van. Még eltartott egyre enyhébbe, már a szinte semmi.
2/6 A kérdező kommentje:
és gyógyszerrel szedtek ki belőle téged?mennyi idő után sikerült helyre jönnöd?nagyon rossz érzés,mert állandóan szorongok belül,belső remegés is van,és megint januárban be akar fektetni a dokim a kórházba,hogy másik gyógyszerre állítsanak rá.a gyógyszerátállást nem lehet ambulánsan,munka mellett csinálni?én pénztáros vagyok.
2009. dec. 27. 22:45
3/6 anonim válasza:
Amitrexet kaptál?? Ha nem vagy skizofrén, akkor szerintem keress egy másik orvost, ez a gyógyszer ugyanis arra van. Inkább nem is fűzök hozzá semmit...
4/6 anonim válasza:
Igen, gyógyszert kaptam, asszem seroxat+ valami nyugtató, de a szorongásnak általában lelki oka is van, beszélgess valakivel, akiben bízol, persze pszichológus lenne legjobb, de megértő barát is sokat segít, ha meghallgatja ami a szívedet nyomja
5/6 A kérdező kommentje:
igen amitrexet kaptam,de nem vagyok skizofrén.csak amikor 2 hete a kórházba kerültem,a rexetin gyógyszer mellékhatásaitól,arra azt mondták,az amitrex a legjobb hirtelen.de már nagyon nem jó a mellékhatásai miatt.és nem rögtön jelentkeztek,hanem 2 hét után.borzalmas,holnaptól be sem veszem többet.
2009. dec. 28. 20:23
6/6 anonim válasza:
Ne állj le vele hirtelen! Apránként csökkentsd az adagot, több napos periódusokban (felezve, negyedelve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!