Mit kellene tennem? Hogy legyen újra normális életem?
Összefoglalva a dolgokat: nem lelem semmiben örömöm, nem érzem magam boldognak, nem bírok aludni vagy ennek másik véglete, hogy egyszerűen nem vagyok képes felkelni, a viselkedésem más emberekkel szemben bántó és tartózkodó, szinte már jól esik az utálatuk. Az egész annyira abszurd, szeretem, ha utálnak és nem tudom elviselni azt, ha kimutatják felém a szeretetüket. Dühös leszek vagy ingerült. Elvesztettem az összes motivációm, a jövő képem.
Ugyanakkor! Vannak olyan óráim, napjaim, amikor egyenesen szárnyalok. Ezer tervvel, lelkesedéssel, hihetetlenül jól érzem magam ilyenkor, túlpörgök, talán túlságosan is. 7
A letargikus állapotomban annyira kiüresedett vagyok érzelmileg, amennyire túltelítődött a "feldobottságomban".
Nem tudom, mi történhetett velem vagy mi ez az egész, de olyan, mintha aznap bizonyos "hullámvasúton" lennék, egyfolytában.
Vekem is volt már ilyen.
Talán lehet a depresszió kezdete is.
Hány éves vagy?
Mert serdülő korban gyakoriak az ilyen hangulathullámok
# 2/2 Időpont ma 23:26:
A leírása alapján bipoláris is lehet akár... Ez nem tűnik egyszerű tinipunci siránkozásának.
Miért vagy ilyen ideges és mérges? Bántott ő téged?
Kérdező, menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki ezeket. Kivizsgálnak és segítenek helyre jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!