Forduljak szakemberhez, vagy elfog múlni a depresszióm?
Speciális ovit kéne keresned, ahol kimondott autista gyerekekkel lévő foglalkozás van és vinni a gyereket. Nem otthon tartani.
Mennyi idős a másik kettő?
Igen, és AZONNAL! És csakis CSAKIS! szichiáterhez! Te nem "depis" vagy, hanem kb. klinikai szinten depressziós (mély depresszió). Ez kezelés nélkül akkor sem javulna, csak időlegesen és utána egyre rosszabb lenne megint, ha nem lenne a fogyatékos gyereked a nyakadon.
"Egyik gyermekünk beteg súlyosan fogyatékos és gyermekkori autizmussal él, folyamatosan minden másodpercben figyelni kell nem szabad magára hagyni mert veszélyes, ő a nagyobb de még ő sincs 5 éves."
Ez maga olyan iszonyatosan súlyos érzelmi teher, hogy a férjed és és családod állandó ÉRZELMI támogatása nélkül szinte kibírhatatlan. Már erre kellene azonnal egy pszichiáter, és családterápia.
Én a helyedben azonnal elmennék egy szakemberhez és megbeszélném vele a továbbiakat.
Egy idö utàn a többieket is bàntani fogja, ki tudja hovà sulyosbodik a betegsége! A férjed felelötlen! Vidd a gyereket orvoshoz, te keress egy szuper pszichologust!
Tudod mit? Fess! Irj naplot! felyezd ki az érzéseidet valahogy! Az se baj ha nem vagy festömüvész, sem egy költö! Ha gondolod, belinkelem, mit festettem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!