Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Forduljak szakemberhez, vagy...

Forduljak szakemberhez, vagy elfog múlni a depresszióm?

Figyelt kérdés
Már 2 éve vagyok depis, nem járok nem megyek semerre a bolton kívül, ez részben a gyerekek miatt is, meg a férjem miatt, nehezek a mindennapok, sokat veszekedünk szinte állandóan, teljesen el is hanyagolom magam, a szexuális életünk is egyenlő a 0-val, semmihez sincs kedvem, szívem szerint fel sem kelnék, internetezni szoktam, de a férjem ezt is a szememre veti. Már nem bírom így tovább. Tegnap már majdnem elkövettem egy hülyeséget mérlegeltem s végül nem tettem meg. Egyik gyermekünk beteg súlyosan fogyatékos és gyermekkori autizmussal él, folyamatosan minden másodpercben figyelni kell nem szabad magára hagyni mert veszélyes, ő a nagyobb de még ő sincs 5 éves. Amióta ő meg van azóta vált ilyenné a kapcsolatunk ment tönkre az életünk sajnos ezt kell mondjam, már újszülöttként is kriminális volt, diagnózist az év elején kaptuk csak, addig nem tudták mi van vele. Már az óvi is jelezte, hogy nem bírnak vele, veszélyes túl gyors, agresszív éppen tegnap mondták meg. Nem tudom mit tegyek, segítség nincs. A férjemmel nem lehet semmit megbeszélni, barátkozni már évek óta nem barátkozom senkivel, eddig azt hittem erős nő vagyok, de már nem.

2014. máj. 8. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
akkor előterjeszteném hogy az apa gátolja a gyermek fejlődéséhez szükséges szakembereket(intézet) mert ez már nem jó házasság, javítható,de amíg ott a beteg gyerek semmiképp ráadásul így ő sem tud fejlődni amíg nem kerül a megfelelő helyre pl. pető intézet
2014. máj. 8. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
és itt két szülő kell ha az egyik szülő ezt gátolja akkor be kell jelenteni és kész ennyit ugyanis nem ér meg az egész
2014. máj. 8. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
még valami ha annyira nyakaskodik hogy márpedig nincs intézet akkor fogod az egészséges gyerekeket és leruccansz a szülőkhöz majd egyedül belátja nem is olyan könnyű ez...
2014. máj. 8. 13:17
 14/21 anonim ***** válasza:
A gyermeket intezetben kell elhelyezni, mert a lete mar a csalad egyseget veszelyezi. Te depresszios vagy, a hazassagotok nem jo.
2014. máj. 8. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Speciális ovit kéne keresned, ahol kimondott autista gyerekekkel lévő foglalkozás van és vinni a gyereket. Nem otthon tartani.

Mennyi idős a másik kettő?

2014. máj. 8. 13:39
 16/21 anonim ***** válasza:
és nem intézetbe dugni.
2014. máj. 8. 13:40
 17/21 anonim válasza:
olvasd végig, hogy 1 embernek 0/24ben vele kell lenni, a többi gyereknek sem jó, ha rájuk nem jut idő, a házasság egy kupac kaka. intézet, ha szomorú ha nem
2014. máj. 8. 13:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen, és AZONNAL! És csakis CSAKIS! szichiáterhez! Te nem "depis" vagy, hanem kb. klinikai szinten depressziós (mély depresszió). Ez kezelés nélkül akkor sem javulna, csak időlegesen és utána egyre rosszabb lenne megint, ha nem lenne a fogyatékos gyereked a nyakadon.

"Egyik gyermekünk beteg súlyosan fogyatékos és gyermekkori autizmussal él, folyamatosan minden másodpercben figyelni kell nem szabad magára hagyni mert veszélyes, ő a nagyobb de még ő sincs 5 éves."

Ez maga olyan iszonyatosan súlyos érzelmi teher, hogy a férjed és és családod állandó ÉRZELMI támogatása nélkül szinte kibírhatatlan. Már erre kellene azonnal egy pszichiáter, és családterápia.

Én a helyedben azonnal elmennék egy szakemberhez és megbeszélném vele a továbbiakat.

2014. máj. 8. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:
pszichiáterhez
2014. máj. 8. 13:50
 20/21 anonim válasza:

Egy idö utàn a többieket is bàntani fogja, ki tudja hovà sulyosbodik a betegsége! A férjed felelötlen! Vidd a gyereket orvoshoz, te keress egy szuper pszichologust!

Tudod mit? Fess! Irj naplot! felyezd ki az érzéseidet valahogy! Az se baj ha nem vagy festömüvész, sem egy költö! Ha gondolod, belinkelem, mit festettem én.

2014. máj. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!