Mit csinált a pszichológus, amikor sírtál előtte? Mit mondott, vagy mit tett?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 20:37
1/8 anonim válasza:
Volt, hogy megölelt, aztán leültetett, hogy beszéljünk még egy kicsit. Máskor meg azt mondta, hogy túlreagálom a dolgokat, és hazaküldött. Érthetetlen...
2/8 A kérdező kommentje:
:(
2014. máj. 2. 21:50
3/8 anonim válasza:
Ugyanúgy folytatta a beszélgetést, nem tulajdonított neki jelentőséget. És ez így volt jó nekem.
4/8 anonim válasza:
Papírzsepi az bőven van kitéve, és nem csak allergia időszakban......
5/8 anonim válasza:
Az enyém velem együtt sírt. Furcsálltam is utána, mert szerintem ez nem helyes.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát az tényleg furcsa kicsit, hogy ő is sírt.
2014. máj. 3. 17:27
7/8 anonim válasza:
Nem voltam még ilyen szakembernél de elvileg nem szabad semmit sem tennie. Hagynia kell szabad utat az érzelmek áramlásának. Nem vigasztalhat sem szavakkal sem tettekkel.
8/8 Arnold901005 válasza:
Azt mondta, hogy "végre láttam, hogy mi van benned valójában". ...mert mindig elfojtom, ha valami bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!