Beteg vagyok? Mi bajom van?
Nincsenek barataim, nem vagyok kepes kialakitani senkivel olyan kapcsolatot.
Ha ram ir egy fiu, hogy ,,szia szep vagy megismernelek", else olvasom. Ha megis ra vetemedek, es meg vissza is irok, alig varom hogy megunjon es elkoszonjon. Persze azert probalok erdekes maradni szamara, mert felek attol, hogy elitel, mint a tobbiek.
Utalom ahogy kinezek, gyulolom a testem.
Tomegbe erkezve rosszul leszek. Hirtelen 2 centinek erzem magam, remeg a terdem, zavart leszek, szinte fuldoklok az emberek kozott.
Ha egy szeles utcan megyek vegig, vagy egy nagy keresztezodesen egyedul(!), es nincs sok ember az utcan, akkor is rosszul leszek.
Utalok a buszon jegyet venni, fizetni, informacios pulthoz menni, oran felelni pedig egyenesen gyulolok. Olyankor izzad a tenyerem, zavarba jovok, mindent elfelejtek, keves levego, szedules, kesz kaosz.
Alig varom, hogy hazaerjek. A szobamban biztonsagban vagyok.
Lefekves elott kulcsra zarom a szobam, szazszor ellenorzom az ablakot, a gazt hogy elzartam e rendesen, es a viz csapot.
Ha azt hallom, hogy becsapnak egy ajtot hangosan, vagy olyat villamlik amitol az ablakom is megremeg, esetleg tul sok konyvet raknek egy polcra, szorongas fog el. Surunek erzem a beszivott levegot, csak arra az egy dologra korlatozodnak a gondolataim.
A sokadik emeleten lakom es felek az ablakomtol. Ha csak szimplan kibamulok az egre, vagy a szemkozti panelra meg semmi baj, viszont ha lenezek beszippant a mely.
17/l
Anyatol az odafigyelesen kivul mindent megkapok. Csak sokat dolgozik. Mar ovodaban se baratkoztam senkivel, altalanos iskolaban sokat csufoltak. Kozepiskolaban felnek tolem. Sokszor enis felek onmagamtol.
Valtoznek de nemtudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!