Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szexmániáról, hogy lehet...

MuSky kérdése:

A szexmániáról, hogy lehet leszokni?

Figyelt kérdés

napi 1-2 alkalom.

kell hozzá pszichoterápia, vagy vannak rá egyszerű módszerek?

2014. ápr. 28. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell pszichoterápia, 90 éves korodra elmúlik magától.

Ha van hozzá partner, miért probléma? Még nem adóköteles.

2014. ápr. 28. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell leszokni. Én már a 87.-et taposom, és még mindíg élvezem.
2014. ápr. 28. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Korod, nemed? :D Napi 1-2 alkalom, 1-2 mi? 1-2 menet egyedül vagy csajoddal/pasiddal?

Előbbi, főleg fiatalon egyáltalán nem gáz, főleg fiúknál, lányoknál szintén elmegy, bár ők szeretik tagadni.

Ha meg utóbbi, akkor sincs gond, ha van hozzá kedvetek... :D Tuti mindenkinek volt olyan mikor ki sem keltek párjával az ágyból szinte egész nap. :D

2014. ápr. 28. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne tőlem tudd meg, hogy ez közel sem szexmánia.

Még abban az esetben sem biztos, ha egész nap, minden szabad percedben a szexre koncentrálsz és kétszer össze is hozod amit szeretnél. Csak ezt a gondolati dolgot nem írtad le?!

Ugye nem sértelek meg azzal, hogy ez CSAK átlagos.

2014. ápr. 29. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:

nem sértő egyáltalán és köszönöm ez megnyugtató

23 éves vagyok és fiú

ált. úgy van ,hogy egyszer lánnyal és egyszer pedig egyedül és már kezdett bűntudatom lenni,hogy nem elég egy nap egyszer vagy ,hogy egészségtelen-e ilyen sokszor, a szívem az jó szóval nem igazán tudom mi másnap árthat de ha csak átlagos a napi 2 akkor ezek szerint nincs semmi gond.

2014. máj. 12. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!