nekem is. agorafobia az kb ugyanaz mint a szocfob igaz? mert én arra
2010. jan. 16. 20:33
42/54 anonim válasza:
hozzászólónak:
Függő vagyok de sikeresen csökkentem. Pontosan. Agykárosító hatás. Kikészíti az idegrendszert. Jobb neurológusok mondták. Sok ember véleményét kikértem, onnan gondolom, hogy a te dózisodat nem lehetne csak úgy, simán megvonni. Nekem szorongásra címkére írták ki. Komolyabb neurológus mondta, hogy mindenféle anti-epileptikumot még epilepszia esetén is, HA CSAK LEHET, el kell kerülni.
2010. jan. 16. 20:55
43/54 anonim válasza:
Sziasztok!
Én eddig 3x vettem be és úgy kiütött, hogy csak na, elvileg szorongás miatt rendszeresen kéne szednem. Ide vágó kérdés, ezért nem teszem fel még 1x : Arról mi a véleményetek, hogyha csak mondjuk 2-3havonta 1et bevesz az ember? Mert ahogy előttem sokan írták, tény hogy az idegkeskedés, szorongás se épp az épülésünket szolgálják, viszont én már hónapok óta meg tudtam állni, hogy ne vegyek még akkor se ha nagyon kész vagyok, de úgy gondolom néha tényleg inkább használni, mint árt, de rendszerességgel, még az orvosaim javaslatára se fogom szedni, csak ha már minden remény meghalt, hát már közel járok hozzá, de egyelőre még kitartok.
2010. jan. 17. 11:51
44/54 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy én 0.5mg-at szedek.
2010. jan. 17. 11:52
45/54 anonim válasza:
Személyiségen is múlik, hogy ki mennyire hajlamos a függőségre. Aki a problémákat "pótszerekkel" igyekszik megoldani, annak veszélyesek az ilyen gyógyszerek, mert könnyen függőséget alakíthatnak ki, kisebb adagban is. Stabilabbaknak szükség esetén, rövid ideig szedve, illetve pszichiátriai betegségekben orvosi előírásra elfogadható a szorongásoldók használata.
2010. jan. 17. 19:51
46/54 anonim válasza:
Én vagyok akinek írtál,a "hozzászóló".Ha ilyen hatása van miért írják fel?Én tettem már le,nem volt bajom,csak frontint szedtem helyette,végülis én nem sok különbséget érzek a kettő között.Te mivel váltottad ki?A szakmámat kérdezted,gyógypedagógia szak,pszichológia.Sajnos beteg lettem szednem kell valamilyen szorongásoldót,depresszánst is kellene,de azt nem nagyon akarok.A kérdezőnek válaszolom,igen az agorafóbia ugyanaz mint a szociofóbia,rossz kimenni,emberek közé,utazni,mert szédülés van plusz a többi panasz.A ki azt írta,nehezen tolerálja a 0.5-öst,nem állt még rá,ha úgy érzi nincs szüksége rá annyira/persze nem ismerem a baját/,de lehet mást kellene szednie,ha nem bírja.
2010. jan. 18. 17:36
47/54 anonim válasza:
Látom valaki jól lepontozott de nem érdekel.
2010. jan. 18. 17:41
48/54 anonim válasza:
01-18 17:36-nak:
Miért írják fel?
Több oka is van.
1. Nem kell kibogozni a valódi problémákat.
2. A gysz. felírásban érdekeltek, minél több bogyót írnak ki, annál több juttatást kapnak.
A riv. a frontinnal lecserélhető, mindkettő benzó, nagyon hasonlók. Majd úgy teszteld a riv. függőséged, hogy egy nyugodt időszakodban tartósan semmilyen benzót nem veszel be. A riv.,ha nem emeled tovább az adagot,csak néhány hónapig hat rendesen, aztán kialakul a tolerancia. Ha most tünetmentes vagy azt jelenti, hogy nem is lenne rá szükséged, mivel régen elmúlt a hatása. A függőség jelenti a problémát.
2010. jan. 24. 23:43
49/54 anonim válasza:
Kérdezőnek: Bocs a korábbi offolásaimért. Milyen érzést okoz?Amikor még nem voltam függő és bevettem, elbambultam tőle, a stressz megszűnt, nagy nyugalom, könnyű alvás. De közel sem volt annyira élvezetes, mint a régi altatók.
2010. jan. 24. 23:47
50/54 anonim válasza:
Valamit muszáj szednem a betegségem miatt,akkor mit szedjek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!