Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy valamilyen személy...

Lehet, hogy valamilyen személyiségzavarom van?

Figyelt kérdés

Mondok egy példát.. Imádom az állatokat, van is sajátom. Néha viszont olyan gondolatok jutnak eszembe, hogy beledobom a kandallóba, és hasonló undorító dolgok..

Ezután mindig szégyellem magam nagyon..

Van olyan is, hogy egyik percben minden oké, másik percben szinte ölnék. Gyilkos gondolataim is szoktak lenni :S

Sajnos nem vicc szinten. Félek, hogy egyszer felidegesítenek itthon annyira, hogy nem csak álmodozni fogok arról, hogy valakibe beleszúrom a nagykést:S

2014. ápr. 26. 13:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Pl az állatos gondolatok csak pár mp-ig tartanak, de olyankor úgy érzem, meg is tenném.. Csak akkor a józan esze közbeszól, hogy nana...
2014. ápr. 26. 13:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy ma egész nap rossz passzban vagyok. Úgy érzem, egy kis dolog és robbanok, akkor meg valakinek baja esne... nagyon feszült, ideges vagyok. Csendes gyilkos hangulat kb.
2014. ápr. 26. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel. Nem is hinnéd, hány embernek vannak ilyen és ehhez hasonló gondolatai. Ezek, ha tudatosítod magadban, hogy ki vagy, mi a valóság, akkor sosem válnak konkrét tettekké.

Ajánlanám amúgy terápiás célból a novella vagy regényírást, vagy más kreatív dolgot.

A képzőművészek között, sokan öntötték formába az ilyesféle gondolataikat.

Ha olvastál egy Stephen King regényt sejted mire gondolok. Tök normális a pasas, de basszus, valahol őrültnek kell lenni, ahhoz, hogy olyasmiket kitalálj, mint amiket ő.

2014. ápr. 27. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Imádom Kinget, de félek is a regényeitől..:D

Nem vagyok sajnos kreatív..

2014. ápr. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!