Ez elfogadott a terápiában? Vagy lehet valamilyen haszna?
Nem valószínű, hogy meg fog ölelni, mivel ő nem a barátod, hanem az orvosod. Igen, ad majd zsepit, próbál majd megnyugtatni. De az mindig jó jel, ha meg tudsz neki nyílni annyira, hogy elsírod magad, mert ilyenkor nagyon sok érzelem gyűlik fel benned, tehát ez egy természetes folyamat. :)
Merj neki mindent elmondani, nem kell rögtön nyilván, de úgyis meg fogsz benne bízni egy idő után :)
Nem fog megölelni,ne reméld.Arra ott lennének a barátaid,szüleid.Ő max.ad egy zsepit,megpróbál rájönni,mi a baj,próbálja elmagyarázni,hogy ez így nem igazán jó,stb.
Én rengetegszer sírtam sajnos el magam,mert ilyenkor jött elő nagyon sok felgyülemlett feszültség.Csak beszélgettünk tovább,vagy mondta,hogy próbálozzunk meg másik gyógyszerrel,mikor már eldurvult a helyzet nagyon..
Ha látta hogy csak megkönnyebbülés,akkor hagya egy ideig,és megnyugodtam,majd folytattuk.
Szerintem nálatok se lesz kivétel.Nem nyúl hozzád,ő az orvosod,nem barátkoztok,külön választja a magánéletét és a munkáját,a saját és a te érdekedben is.
próbál rávezetni arra, hogy magadtól összerakd éppen miért buktál ki pontosan
ölelgetés az káros lehet, mert sokan eleve kötődési zavarral küszködnek és csak ártana nekik egy ilyen pszichológusi gesztus, bár helyzete, személye válogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!