Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kovács Kati énekesnő, alkoholi...

Kovács Kati énekesnő, alkoholista? Mert a Cserhátiról ugye tudjuk..

Figyelt kérdés

2014. ápr. 20. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Abból,hogy Cserháti Zsuzsa az volt,durva lenne következtetni,hogy Kovács Kati is az. Amúgy ,ha nagyon az lenne 70 évesen már nem így nézne ki,sőt lehet,hogy már meg is halt volna. Amúgy meg nem mindegy?
2014. ápr. 20. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm szerint az. Van ennek külső jele? Én nagyon szeretem , mint énekesnőt. A Cserháti Zsuzsa is a kedvencem. Ez családi vita. Sok tehetséges emberről mondják , hogy iszik. Nekem nem ez számít, hanem az életútja. ..... Gyűlölőm akik elítélik az alkoholistákat. Nagyon sok híres ember ( költő, író) is az volt. ADY Endre, Petőfi, Molnár Ferenc STB:::::::
2014. ápr. 20. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez most miért is fontos? Szereted a munkásságát és kész! Szerintem egyébként nem iszik!
2014. ápr. 20. 23:18
 4/7 anonim válasza:
100%

Miből gondolod, hogy az lenne? Ugyan már!

Ha az lenne, akkor már az arca is eltorzult volna, lenne látható jele. De hát még mindig fantasztikusan néz ki. Sőt, egyre csinosabb!

Amúgy is... 70 éves lett októberben, de fiatalokat megszégyenítő energiával lép színpadra. Nagy-koncerteket élőben végig énekel, végig táncol... nem kis teljesítmény ez, akárhány éves is az ember. Mellesleg szerintem sok évet letagadhatna a korából, ami azért az alkoholistákra nem jellemző. Sőt, inkább fordítva jellemző, ha valaki sokat iszik, akkor azért idősebbnek néz ki, mint amennyi.

Hallani meg bármit lehet, nem kéne a pletykákra adni.

Valójában Katival kapcsolatban állok, így biztosíthatlak arról, hogy NEM ALKOHOLISTA.

(Utálom, amikor Zalatnayval keverik össze Katit, de ebben az esetben remélem ez inkább így történt...

Talán ott jogos lenne a kérdés.)

2014. dec. 9. 00:01
 5/7 anonim válasza:
Nem az.
2015. máj. 6. 21:00
 6/7 anonim válasza:
Nem az!!!
2015. máj. 30. 09:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak az tudhatja ezt, aki együtt él vele. Más pedig ha épp koncert után látja, hogy megiszik egy pohár italt, természetes, hogy az a legmenőbb, ha rögtön ráfogja, hogy alkoholista.
2015. okt. 30. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!