Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tortent mar szemelyvaltozasi...

Tade kérdése:

Tortent mar szemelyvaltozasi folyamat?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy nagy problemaval fordulok hozzatok. Tortent velem egy eset,(3 hete),ami, hogy mondjam megvaltoztatta az eletemet egyik naprol a masikra. Egy reggel arra keltem fel, hogy iszonyuan szorongok, hogy szinte uvoltenek az uressegtol, amit erzek, ugy ereztem, hogy nem tudom ki vagyok hol vagyok....Nagyon megijedtem, de utanna az erzes elmult...De ahogy teltek a napok ugy egyre jobban ereztem, hogy nem ugyanaz az ember vagyok, aki voltam, mintha egy ugy szemelyiseget kaptam volna. A tukorbol nem ugyanaz az arc nezett vissza...ugy ereztem, mintha egy masik lany lakasaban elnek, a ruhak amik a szekrenyemben lognak masei lennenek. Probaltam elkepzeni magam a ruhaimban de egyszeruen ugy ereztem, mintha egy masik no allna elottem. Felismerem a ferjem csaladom barataimat, dolgozok, de megis, olyan erzesem van, mintha csak most ismertem volna meg oket, holott tisztaba vagyok vele, hogy nem, hisz emlekszem az elozo evekre, napokra.... Eldontottem, hogy pszichiaterhez fordulok, mert ugy erzem egyedul nem tudok kijonni ebbol a szituaciobol... Szerintetek van remeny, hogy visszakaphatom az egyenisegemet es a regi eletemet?
2014. ápr. 19. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenképpen fordulj szakemberhez, mert néhány hasonló probléma gyógyszerrel nagyon jól kezelhető, főleg ha az elején elcsíped a dolgot, és rendesen szeded a gyógyszert.

Nem kell szégyellni szakemberhez fordulni, az agy is csak egy szervünk, az is képes hibásan működni.

2014. ápr. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!