Kényszerhazugságban szenvedek, nagyon sok trauma ért az életben, vajon megállítható folyamat ez, már 38 éves vagyok, javultam, de mégis képtelen vagyok az igazmondásra?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék erről másokkal...nekem ez gyermekkorban gyökerezik és már már az egész életem egy hazugsághalmaz.2009. máj. 13. 13:47
1/7 A kérdező kommentje:
Még egy megjegyzés ehhez: Mintha nem lennének emlékeim, én teremtem őket, úgy mesélem már hosszú évek óta másoknak, ebből születnek a hazugságok, aztán a végén már annyira beléjük keveredek, hogy magam sem tudom mi igaz és mi nem. És annak az embernek okoztam ezzel a legnagyobb fájdalmat, aki a legjobban szeret, és még így is szeret, pedig ellene fordultam többször alkalommal is.
2009. máj. 13. 13:54
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ami keveredik még egy kényszeres hazudozással.
2009. máj. 13. 14:04
4/7 anonim válasza:
Hú ez érdekes.
Mi az igazság???Ki határozza meg?
De ha ennyire jól átlátod a helyzetet akkor nem lehet olyan vészes.
Ha magad is elhiszed akkor már gáz van.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dilis, mindig tudtam,hogy hazudozásban szenvedek, de csak most történt valami, ami ráébresztett, hogy ez így nem mehet tovább, orvosi segítség kell.
2009. máj. 13. 15:59
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt lefelejtettem: Sajnos van aminél már én magam sem tudom, hogy valóban valóság vagy hazugság, ezt kell kiboncolgatni orvosi segítséggel, mert így még nagyobb baj lesz, hiszen már történt olyan, aminek nem szabadott volna.
2009. máj. 13. 16:00
7/7 anonim válasza:
Hát mindenképpen orvos v pszichiáter v kineziologus stb segitség kellene
Főleg ha hajlando is vagy rá,ugy könnyebb.
Anyám 60 már teljesen a saját világában él ,neki már teljesen összeolvadt a valoság és a maga kreálta valoság az életéről.
Biztos van megoldás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!