Akit sokat piszkáltak, kiközösítettek az iskolában annak milyen mentális gondjai lehetnek?
Nem a verekedésre gondolok hanem folyton kiröhögik megszolják mindenért, csoportosan szekálják.
Kialakulhat emiatt súlyos mentális betegség, vagy ahhoz több minden kell?
a 8 év általánosról én is tudnék mesélni... :)
önbizalomhiány, rossz testkép, lekicsinyli önmagát
persze ezek attól is függnek, hogy milyen szintű a zaklatás, és általános után hova kerül, milyen közegbe
nekem a középiskola rengeteget segített, az elején nagyon halkan beszéltem csak, valami borzasztóan kövérnek éreztem magam, pedig visszanézve a régi képeket teljesen átlagos testalkatom volt, ha valaki megdicsér, még a mai napig nem tudom elfogadni feltétlenül
egyébként, szerintem, nagyon sok függ azon is, hogy a zaklatott egyén mennyit tud magában is változtatni, és képes-e a megbocsájtásra
engem is bántottak általánosba. fizikailag és lelkileg + itthon is voltak/vannak gondok. Most vagdosom magam, depressziós vagyok, szorongok, pánikbeteg vagyok és önbizalomhiányos.
18/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!