Hogyan lehet felismerni kinézetre, viselkedésre, személyiségre az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Szociális fóbiás, súlyos depresszió, pánikbeteg stb.
Ilyen helyeken: iskola, utca.
2014. ápr. 17. 17:39
1/2 anonim válasza:
Nagyon nehéz felismerni.Szerintem,ha tapasztalt vagy pszichológia terén és figyeled az illető viselkedését egy kis idő után nagyon ráfogsz jönni.Véleményem szerint nehéz megállapítani.(ja és nem vagyok pszichológus se hasonló)
2/2 anonim válasza:
Szociális fóbiám van.
Az öltözködésem a lehetõ legátlagosabb, hogy ne hívjam fel magamra a figyelmet.
A viselkedésemen az lehet feltûnõ, hogy remegnek a kezeim, ideges vagyok, szorongok. Magamtól nem keresem senki társaságát és beszélgetést se kezdeményezek. Ha mégis beszélgetésre kerül a sor tõ mondatokban válaszolok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!