Vágdosom magam egy fiu miaatt. Hogyan tudnamvtakarni h ne lasak suliba meg otthon?
1. NE VÁGDOSD MAGAD EGY FIÚ MIATT!
2. Szerintem találkozz vele, mert így elbozonytalanítod őt, és el fog úszni nála az esélyed. Egy próbát megér, lehet hogy nem csak a sex érdekelné.
.Ha csak karcoltál, akkor nem marad meg a heg, de ha mélyebben vágtál, akkor az a heg örökre megmarad!
24-es voltam
3.Ha csak karcoltál, akkor nem marad meg a heg, de ha mélyebben vágtál, akkor az a heg örökre megmarad!
24-es voltam
4.Kicsi kendővel tekerd körbe, vagy esetleg ha a csuklódnál van, akkor csuklószorító. Esetleg hordj hosszúujjút!
24-es voltam
Hát, nekem is csatlakoznom kell az előzőekhez... De nem írom le azt megint amit már más leírt...
Nemtom, meddig vágtad magad... Ha csak a csuklódnál, akkor egy jó nagy adag karkőtő segíthet, vagy egy vastag karperec, de ha az egész alkarod heges, akkor a hosszúújjasnál én sem tudok jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!