Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vágdosom magam egy fiu miaatt....

Pubikaaa kérdése:

Vágdosom magam egy fiu miaatt. Hogyan tudnamvtakarni h ne lasak suliba meg otthon?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akit en szeretek vagy nem is tudom h mit erzek iranta.. egyszer ir. Egyszer nem.. es en... mar nagyon kivagyok mert allandoan talalkozni akar en meg felek vele.. mert nehogy csak a sex miatt akarjon... de szivesen talalkoznek de bennem van ez a szorongas. Elkezdtem vagdosni a kezem.. Es hogyan tudnam ugy takarni h a suluba es otthon ne lassak?

2014. ápr. 16. 11:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Ne vágdosd magad egy fiú miatt, ez a megoldás. Hiszen még össze se jöttetek ? Akkor mi a probléma, találkozz vele ha csak szexre kellesz neki azt észreveszed és lelépsz.

Hosszú ujjú pulcsi, vagy nem is tudom.Ha nem olyan mély akkor szépen begyógyul, de akkor is ez a legnagyobb butaság amit csinálsz.

2014. ápr. 16. 11:55
 2/28 anonim válasza:

Drágám egy fiú sem ér annyit, hogy vagdosd miatta magadat.

Ha ennyire zavar a dolog, akkor el kell mondani neki azt, hogy benned ez feszültséget okoz (azt nem kell, hogy vagdosod magad) és megkérdezni, hogy mi a helyzet. Más út nincsen.

Szerintem kukázd ezt a srácot és próbálj találni egy olyan srácot akiben megbízol. Meg fogsz lepődni.

27f

2014. ápr. 16. 11:57
 3/28 anonim ***** válasza:

Hosszú ujjú pulcsi!

És kérj pszichológustól segítséget! Komolyan!

2014. ápr. 16. 11:58
 4/28 A kérdező kommentje:
De hogyan takarjam el a vagdosas nyomait? Mert mostmar melegebb van...
2014. ápr. 16. 11:59
 5/28 anonim ***** válasza:
pszichológussal
2014. ápr. 16. 12:02
 6/28 Girgoy ***** válasza:

Sehogy ne takard el!

Akkor talán visszafogod magad...

Egyetértek az előzőkkel. Nem kell ennyit görcsölni. Ha a fiúban van az a hiba, ami miatt görcsölsz, akkor keress másik fiút, ha Benned, akkor keress pszichológust.

2014. ápr. 16. 12:06
 7/28 A kérdező kommentje:
Csak egyszer csinaltam. Es megfogadtam h soha tobbet... nem olyan melyre csinaltam.. el fog valaha tunni a heg? Vagy ajj.. valahogy szuleim elol takarni kel..
2014. ápr. 16. 12:13
 8/28 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálod többet eltűnik.
2014. ápr. 16. 12:14
 9/28 anonim ***** válasza:
Elfog, nekem is volt hasonló csak én megégettem sütés közben. Mindenki azt hitte vágdostam magam. Elmúlt. Ha nem mély elmúlik, de ne csinálj többet ilyet.
2014. ápr. 16. 12:19
 10/28 A kérdező kommentje:
Es kb mennyi ido mulva tunik el?
2014. ápr. 16. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!